Lucruri ciudate și mai puțin știute despre sex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Lucruri ciudate și mai puțin știute despre sex

Îl practicăm o viață și probabil tot nu e suficient să-i deslușim toate misterele… sexul are numeroase avantaje și beneficii cu care cercetătorii nu încetează să ne surprindă. Uite câteva detalii ciudate și mai puțin știute despre sex!

Știm că reduce stresul, că ne duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, însă asta nu e tot! Există numeroase aspecte interesante ale sexului, pe care poate nici nu le-ai bănuit!

Ce nu știai despre sex

  • Lesbienele au cele mai multe orgasme. Cel puțin asta susține un studiu care a analizat relația dintre numărul de orgasme și orientarea sexuală. Femeile „straight” au ocupat locul 2, în timp ce bisexualele s-au clasat pe locul 3.
  • Prezervativele nu afectează gradul de plăcere. Un studiu desfășurat în acest sens a descoperit că sexul este la fel de plăcut, independent de utilizarea prezervativului. Ba mai mult, prezervativul poate face sexul mai bun datorită inovațiilor privind stimularea plăcerii.
  • Una din cinci persoane utilizează smartphone-ul în timpul sexului. Hmm, sperăm să nu crească numărul că tare trist ar mai fi. Vârsta persoanelor care practică acest obicei este undeva între 18 și 34 de ani.
  • Fără sex, da, dar fără cafea, ba! Astea sunt rezultatele chestionării a 7.000 de persoane. 51% dintre acestea au răspuns că fără sex ar putea rezista mai mult decât fără cafea.
  • Poți să-ți induci visele sexuale, în funcție de poziția în care dormi. Astfel, dacă tânjești după astfel de fantezii în somn, dormi pe burtă, cu mâinile ridicate în sus, deasupra capului. Se pare că această poziție este ideală, inclusiv dacă îți dorești să visezi că ai o aventură cu vreo celebritate.
  • Șosetele ar putea fi cheia subită către orgasm. Bine, vorba vine. Un studiu olandez, în cadrul căruia cercetătorii urmăreau măsurarea orgasmului, a descoperit că majoritatea femeilor participante se simțeau inconfortabil din cauză că aveau picioarele reci. După ce le-au oferit șosete, procentajul de atingere a orgasmului a crescut de la 50 la 80%.
  • Un măr pe zi sporește viața sexuală. Un alt studiu din domeniu a descoperit că acele femei care au mâncat un măr zilnic au avut o calitate crescută a vieții sexuale.
  • Orgasmul provocat de stimularea sfârcurilor există! Cel puțin în cazul femeilor. Uite cum funcționează: stimularea sfârcurilor determină eliberarea oxitocinei. Aceasta la rândul său poate determina contracții uterine și vaginale, asociate cu orgasmul. Acest lucru aduce mai mult flux sanguin la organele genitale și, pentru unele femei mai norocoase, poate însemna un orgasm pe cinste.
  • Viața sexuală o influențează pe cea materială. Un cercetător englez a analizat timp de un an finanțele gospodăriilor grecești și a constatat că aceia care făcea sex de minim 4 ori pe săptămână, aveau venituri mai mari.
  • Bărbații supraponderali ar putea dura mai mult în pat. Potrivit unui studiu de origine turcă, desfășurat în anul 2010, bărbații supraponderali au performanțe mai bune în pat, aceștia rezistând de 3 ori mai mult, decât bărbații de greutate normală.