6 locuri retrase în care poți evada din cotidian

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

6 locuri retrase în care poți evada din cotidian

Nici nu s-a-ncheiat bine mini-vacanța de-nceput de vară, că noi deja facem planuri de concediu și ne gândim prin ce locuri desprinse din rai să mai evadăm. Astfel, am simțit nevoia de niște locuri retrase, care să ne ajute să evadăm din agitația cotidiană și care să ne ofere calmul, pacea și relaxarea după care tânjim cu toții.

Uite câteva astfel de locuri retrase, care îmbină în mod inedit nevoia de izolare cu cea de relaxare și confort, recomandate de Trip Advisor!

Locuri retrase în care poți evada din cotidian

  • Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara – ce loc e mai potrivit să uiți de grijile cotidiene, decât o stațiune de lux în inima Rub al-Chali? Resortul menționat se află la mai puțin de 200 km de Abu Dhabi, dar o vizită aici ți se va părea în afara timpului, combinând tradițiile vechi beduine cu facilități de lux. Călăriți o cămilă printre dunele parcă nesfârșite și deveniți una cu deșertul.

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara

  • Centara Grand Beach Resort & Villas – experimentați legendarele plaje ale Thailandei în intimitate, în cadrul acestui resort. Protejat de propriul său golf ascuns de un verde-smarald, complexul este accesibil numai cu barca. Totodată, acesta este mai puțin despre viața de noapte și aglomerație, centrându-se pe snorkeling și plimbări în natură.

Centara Grand Beach Resort & Villas

  • Berkeley River – aventura începe încă din momentul în care îți dorești să ajungi aici, întrucât acest resort se află pe coasta insulară din Australia Kimberly, accesul fiind posibil doar cu avionul. Odată ce ajungeți, vă instalați în vila privată, apoi explorați împrejurimile: drumeții pitorești, croaziere fluviale, picnicuri și chiar plimbări cu elicopterul sunt doar câteva dintre sugestii.

Berkeley River
Te-ar mai putea interesa: