Locuri disponibile Revelion 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Locuri disponibile Revelion 2016

Nu te-ai hotărât încă unde să petreci Revelionul 2016? Toate cluburile și restaurantele au pregătit party-uri speciale. Am căutat pentru tine cele mai interesante petreceri. Îţi dăm şi un sfat – acționează acum, pentru că mai sunt puţine locuri disponibile!

Întâi o să îți oferim o listă de localuri care mai au câteva locuri și mai apoi o să te ajutăm să alegi cel mai potrivit local pentru tine și prietenii tăi:

Bordello – 25 locuri

Una dintre cele mai interesante petreceri de Revelion are loc în Bordello. Dacă ai chef să petreci Revelionul în atmosfera anilor ’20 – The 2016 Speakeasy Ball este party-ul care cu siguranţă o să te atragă. Muzica şi atmosfera cu iz interbelic vor fi completate de Open Bar şi un meniu pe alese. Biletele constă 195 de lei. Dacă vrei să stai la masă, te costă 395 de lei.

Old City – 25 locuri

În lista celor mai spectaculoase revelioane din Centrul Vechi se află, la loc de cinste, cel din Old City. „Empire of Old City” anunţă un party spectaculos, cu muzică de calitate – toate hiturile din ultimii ani fiind interpretate live de Emma Band & Friends. Biletele costă 400 de lei de persoană.

City Grill – 16 locuri

„Dacă vrei un party cu distracţie urbană, chiar in inima oraşului, ia-ți prietenii și hai la City Grill – pe Covaci”. Vei avea parte de o petrecere „City Grill Party All Night” cu multe surprize şi o atmosferă pe măsura notorităţii restaurantului. Meniul va fi unul de sărbătoare iar barul va fi nelimitat. Sună interesant, nu-i aşa? Biletele sunt destul de ieftine, de numai 370 de lei, având în vedere meniul bogat şi open bar-ul cu băuturi de calitate.

Mulanruj – 15 locuri

Mulanruj pregăteşte, cum era de aşteptat, un revelion în stil cabaret. „Reveillon dans le Cabaret” te aşteaptă cu o atmosferă desprinsă din spectacolele de can-can din Parisul de odinioară, cu valuri de şampanie, dansatoare exotice, muzica şi atmosfera „Golden Age”. Biletele costă 475 de lei de persoană şi includ meniul special şi open bar.

Ne-am interesat şi de celelalte party-uri din Centrul Vechi şi am aflat astfel că la Club A Music Cafe, mai este o singură masă liberă de 5 persoane. La Trinity College sau Club Bound mai pot petrecere Revelionul câte 15 petrecăreţi. La True Club mai sunt 20 iar la Sankt Petersburg mai sunt 25. Cele mai “multe” locuri disponibile, câte 30, sunt la Barbero şi Cliche.

Freddo şi Arcade Cafe, au închis lista – petrecerea din noaptea dintre ani este deja sold-out.

De ce este foarte important să îți rezervi locul?

DA, fiecare local din Centrul Vechi are și un număr de locuri în picioare. Dacă ieșiți la party 2 persoane, cel mai probabil că undeva veți putea intra, dar nu neapărat acolo unde vă doriți. Și să nu credeți că veți face economie la bani. Veți plăti fix același tarif dar nu veți beneficia de toate condițiile.

Din experienţa anilor trecuţi, din cauza numărului mare de petrecăreţi nu puține au fost cazurile în care clienții au fost nevoiți să intre în alte cluburi decât cele pe care le apreciau și asta după ce s-au plimbat destul de mult prin frig de la o ușă la alta. E de la sine înțeles că experiența nu a fost una tocmai plăcută. Și după cum ați văzut sunt și localuri care nu mai au locuri la mese. În Centrul Vechi, patronii au înţeles că aglomeraţia dăunează distracţiei, aşa că nu îngrămădesc lumea, ca de exemplu în cluburile din alte zone ale Capitalei.

Petrecerile de Revelion 2016 din Centrul Vechi sunt atât de variate ca tematică încât vei avea de unde alege. De la party-uri cu ștaif, papion și rochii de seară, la petreceri în stil “wild”, cu dansuri erotice și shut-uri fără număr. Ca să o alegi pe cea potrivită, gândește-te în primul rând ce stil îți place ție dar și celor care te însoțesc.

Depinde, apoi, dacă îți plac cluburile mici, intime, sau cele mari, aglomerate, acolo unde vei petrece alături de câteva sute de oameni. Asta contează dacă vrei să rezervi o masa de Revelion.

Mai e un aspect important de care trebuie să ții cont. Dacă pentru tine contează mâncarea de Revelion, e bine să te uiți atent pe oferte. Cele mai multe cluburi propun un all-inclusive care înseamnă mai mult băutură și mai puțină mâncare. Așa că dacă ești genul care apreciază experiența culinară, încearcă să rezervi o masă la un restaurant. Acolo vei fi tratat pe măsura așteptărilor.

O altă regula de aur este să te informezi înainte despre clubul sau restaurantul în care vrei să mergi. Intra pe orasulvechi.ro AICI și vezi imagini de la petreceri, cu oamenii care frecventează acel loc. Spre exemplu, tot aici vei găsi poze de la petrecerile de REVELION 2014, și-ți poți face o idee asupra petrecerii de anul acesta.