King Arthur: Legenda Sabiei din 19 mai în cinematografe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

King Arthur: Legenda Sabiei din 19 mai în cinematografe

Preconizat ca fiind o super producție, filmul King Arthur: Legenda Sabiei are premiera mondială pe 12 mai, urmând ca din 19 mai să fie disponibil și în cinematografele de la noi din țară.

Legenda nu ne este una străină, mulți dintre noi bucurându-se chiar și de o variantă animată a acesteia, atunci când, cu ani buni în urmă, desenele animate cu regele Arthur și cavalerii mesei rotunde erau difuzate pe un bine cunoscut post de televiziune.

Revenind la producția cinematografică, aceasta ne invită să îl cunoaștem pe regele Arthur și, așa cum deja ați intuit încă din titlu, să descoperim legenda sabiei Excalibur.

King Arthur

Rege prin sânge, proscris și vagabond prin condiția actuală, Arthur trebuie să decidă dacă este cu adevărat stăpânul dorit al sabiei Excalibur.

Producția este opera inconfundabilului și talentatului regizor Guy Ritchie, care prin stilul său dinamic, ne aduce în fața micilor ecrane o aventură cu adevărat epică.

 

Armura regelui Arthur o îmbracă Charlie Hunnam, acestuia revenindu-i rolul principal şi misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi evoluția lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului.

Subiectul filmului

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile sale, Arthur este obligat să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium.

Viața eroului nostru se schimbă radical din momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stâncă. Întrucât el este „alesul”, lui Arthur nu îi rămâne altă opțiune, decât să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.

King Arthur: Legenda Sabiei aduce în atenția cinefililor, în rolurile principale, pe Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jude Law şi Eric Bana. De asemenea, producția cinematografică este marca Warner Bros. Pictures, în colaborare cu Village Roadshow Pictures, fiind distribuită la noi în țară de Vertical Entertainment.

Dacă dorești să pășești pe tărâmul regilor, să afli adevărul despre Excalibur și să descoperi o mică mostră din viața ce i-a fost sortită lui Arthur, dă cu încredere „play” trailer-ului de mai jos!