22 iulie: Bucharest International Air Show (BIAS 2017)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

22 iulie: Bucharest International Air Show (BIAS 2017)

Sâmbătă, 22 iulie, nu trebuie să ratăm cel mai mare show aerian din România, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition  – BIAS 2017. Aflat la cea de-a 9-a ediție, evenimentul va avea loc pe Aeroportul Băneasa (Aurel Vlaicu). Ora de începere va fi 9 dimineața și se va încheia spre seară, după ora 21:00, cu tradiționalul foc de artificii.

Participanți Bucharest International Air Show

  • Flying Bulls

Flying Bulls revin la Bucureşti cu o surpriză la înălţime, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an! Vom putea urmări în evoluție cinci aeronave unice: Vought F4U Corsair, B25 Mitchell, Lockheed P-38 “Lighting” și două Dornier Alpha Jets.

  • Zoltan Veres

Cu peste 18.000 de ore de zbor şi peste 120 de tipuri de avioane pilotate, Zoltan Veres deţine toate tipurile de licenţe şi brevete posibile în aviaţie. Pilotează din 1978, iar în 1995, a fost inclus definitiv în lista celor mai buni 12 piloţi din lume.

  • Aeroclubul României

Spectacolul aerian este garantat de prezența așilor Aeroclubului României – Hawks of Romania, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

  • Hawks of Romania evoluează cu 5 avioane EXTRA 300;
  • White Wings este formația de două planoare, care a dat clasă multor campioni mondiali la concursurile internaționale.
  • Blue Wings este formația de parașutisti, care vor încânta publicul de la BIAS, dezvăluind în aer drapelul tricolor de 400mp

Spectatorii vor asista și la evoluții inedite de acrobație individuală, realizate cu aeronave Zlin 50, Extra 300 și IAR 35;

  • Iacării Acrobați

Sunt ludici, dinamici și îndrăzneţi! Nonconformismul lor produce senzaţii tari, luând publicul prin surprindere de fiecare dată.

La BIAS 2017, Iacării Acrobaţi vor oferi un spectacol senzaţional în formaţie, conţinând elemente cu un grad ridicat de dificultate, folosind efecte pirotehnice în display-ul acrobatic de noapte.

Curajoșii Iacări se vor urmări la înălțime, la fel de exploziv și jucăuș ca întotdeauna, cu Yak-urile 52!

  • Jurgis Kairys

Jurgis Kairys este multiplu campion mondial la acrobație, inventatorul multor manevre de acrobație aeriană care îi poartă numele (“Pass slide”, “Kairys Wheel”, “Small Loop”, “Cobra”). Este primul din lume care și-a pilotat avionul în zbor planat, asemeni unui elicopter.

  • TAROM

O prezență aparte la BIAS este, de fiecare dată evoluția Boeing-ului 737 al companiei TAROM, care înseamnă emoție, respirație tăiată și admirație pentru trecerile la joasă altitudine, care fac proba profesionalismului piloților români și deliciul publicului pasionat de aviație.

Programul BIAS 2017 este următorul:

Program BIAS 2017
Te-ar mai putea interesa: