Iubita nervoasa? Vezi de ce!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Iubita nervoasa? Vezi de ce!

Vorbeam zilele trecute cu niste prietene si am avut o revelatie. Stii cat este de greu sa descifrezi femeile, parca se incapataneaza uneori sa se faca si mai putin intelese, insa atunci cand sunt impreuna sunt atat de transparente, mai ceva ca apa de izvor.
Tocmai de aceea, imi place sa stau intre doamne, mai aflu si eu ce si cum.
De exemplu, acum stiu de ce iubita mea tipa la mine si-mi spune ca o enervez!
Iata:

1. Nu vreau sa ma insor

Am inteles ca femeile, mai devreme sau mai tarziu, vor, frate, verigheta pe deget. Tanjala noastra a barbatilor le scoate din minte si le pune la incercare rabdarea. Am inteles ca se simt folosite si abandonate.

2. Grijuliu, dar nu dominator

De acum stiu ca iubitei mele ii place sa se simta in siguranta alaturi de mine, dar nu vrea nici in ruptul capului sa-i verific constant programul. Nu-i place sa-i dau sfaturi de fashion sau prietenie.

3. Niciodata suficient de romantic

“Ma imbratisezi numai atunci cand vrei sa facem dragoste!”, “Esti atent cu mine, exclusiv atunci cand ai planuit sa ne iubim toata noaptea”, sunt convins ca si tu auzi aceste replici. Ar trebui sa tragi o concluzie de aici si sa iei masuri daca nu vrei sa-ti pierzi iubita. Domnitele mele spuneau ca parca, parca ar vrea flori si bomboane de cateva ori pe saptamana.

4. Nu vrei mai mult

Asta, chiar ca le da sah/mat. Sigur, nici ca ele care viseaza cai verzi pe pereti, dar se pare ca nici ca noi carora ne place asa cum e. Ambitia pare sa fie, pentru femeie, o trasatura foarte sexy, in ceea ce ne priveste. Asadar, daca le vrem cucerite, hai sa ne dorim mai mult.
Te-ar mai putea interesa: