Iti fac cunostinta cu cel mai mic restaurant din lume!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cred ca am mai spus chestia asta, dar inventivitatea oamenilor nu are limita. Te gandeai tu ca exista in lume un restaurant atat de mic, care are numai 2 locuri. Da, da, doua locuri. Tu cu ea! Ea cu tine! O masa, doua scaune si elemente de ambient.

Sigur, zic eu ca pragmaticii nu au ce sa caute in micuta locatie din nordul Romei, poate doar de curiozitate. Cu un nume explicativ, Solo Per Due ofera celor care ii trec pragul o atmosfera romantica si un meniu special, pentru doua persoane.

“Cand esti pregatit sa servesti masa, luminile isi pierd din intensitate, atmosfera devina magica, iar chelnerul apare doar atunci cand suni cu un clopot din argint. Multi dintre clientii nostri au spus ca s-au simtit ca si cum ar fi calatorit in trecut” – asta promit patronii restaurantului.

Elegant, intim si romantic, Solo Per Due are un numar limitat de clienti, numai 1500 de oameni ii trec pragul anual. De aceea, trebuie sa suni din timp ca sa faci o rezervare. Acolo poti sa servesti pranzul sau cina, iar, ca si buget, ai nevoie de circa 300 de euro de persoana.

La final, oamenii iti pun la dispozitie si un Guest Book in care esti invitat sa-ti treci parerea despre locatie, dar si despre experienta pe care ai trait-o acolo.

Ar fi interesant sa existe un astfel de restaurant si in Centrul Vechi. Exista voluntari?
Te-ar mai putea interesa: