Îți afectează viaţa sexuală!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Facebook-ul şi smart phone-urile îți afectează viaţa sexuală!

Telefoanele, tabletele, laptopurile şi site-urile Facebook şi Twitter reprezintă “moartea pasiunii”. Este semnalul de alarmă tras de cercetătorii în psihologie care afirmă că gadgeturile din ziua de astăzi ne-au acaparat mult prea tare viaţa, inclusiv cea sexuală!

Iar dovada cea mai bună o reprezintă un studiu realizat la comanda Durex care arată că  40% dintre adulţi din Marea Britanie îşi amână relaţiile sexuale pentru a avea timp să îşi folosească telefoanele inteligente şi tabletele!

Mai mult chiar, alţii au afirmat că se grăbesc atunci când întreţin relaţii sexuale pentru a-şi verifica notificările de pe Facebook şi Twitter sau pentru a răspunde la mesaje.

Şi mai interesant este faptul că unul din trei britanici, care au participat la studiu, au afirmat că îşi întrerup partidele de sex pentru a răspunde la telefon.

O altă tendinţă, tot mai populară, este folosirea camerelor telefoanelor în timpul actului sexual pentru a condimenta relaţia.

Studiul a fost insotit de un clip video foarte interesant, Durex #Connect, ce a adunat peste 36 de milioane de vizualizari pe Youtube, in numai doua saptamani de la lansarea oficială.
Te-ar mai putea interesa: