Incredibil. Cafeaua, penel pentru un barman din New York

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Incredibil. Cafeaua, penel pentru un barman din New York

Va amintiti ca mereu am spus ca ador oamenii talentat. Imi dau pofta de viata si speranta. Simt ca se poate. Simt ca nu exista imposibil si ca daca vrei cu devarat, ti se poate indeplini orice dorinta.

Un astfel de om traieste in New York, este barman, si il cheama Michael Breach. Omul este specialist in latte art, in traducere, tanarul picteaza in cafea. Sa nu crezi ca face pisoiasi, floricele su norisori, omul se ia in serios si face portrete in cana de caffe latte.

Portretele realizate de el copiaza fidel chipul oamenilor care-i folosesc drept model, de la trasaturi generale, pana la cele mai mici detalii, chestiuni de finete. Talentul si pasiunea lui au fost descoperite de persoane publice din State care, uimite de ce poate sa faca Breach, au comentat pe retelele de socializare.

Bunaoara, Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, scria pe Twitter: “Eu o beau pentru cafeina si gust, insa Mike Breach foloseste cafeaua ca sa creeze o arta minunata”. La fel de incantata a fost si Katie Couric. “Faceti cunostinta cu Da Vinci al artei in cafea. Una dubla pentru mine”, a scris aceasta.