Idei de cadouri pentru Secret Santa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Idei de cadouri pentru Secret Santa

Participi la Secret Santa și ești în pană de idei? Uite câteva recomandări care îți vor fi de folos, indiferent de mediul în care dsfășurați experimentul: liceu, facultate, job sau grup de prieteni!

Idei de cadouri pentru Secret Santa, deloc costisitoare!

  • Husă de smartphone

Husele de telefoane și-au depășit demult rolul de bază – cel de protecție – fiind o metodă de personalizare a telefonului. Astfel, poți opta pentru o husă cu model de sărbători sau ceva funny care crezi că ar fi pe placul persoanei al cărei Moș Crăciun ești.

  • O ramă foto

O ramă foto în care să pui o fotografie simpatică (cu tot grupul, nu doar cu voi doi, ca să nu te dai de gol că tu ai fost Secret Santa) va fi apreciată, mai ales dacă persoana în cauză pune preț pe darurile mai sentimentale.

  • O carte

În funcție de preferințele persoanei căreia îi oferi, cu siguranță vei găsi ceva potrivit. Fii pe fază și vezi ce domenii sunt de interes pentru ea, și cumpără ceva din aceste arii.

  • O cană cu un design de crăciun sau cu un mesaj haios

Există atâtea variante și în magazine, cât și online, încât nu ai cum să dai greș. Mai mult decât atât, o cană întotdeauna va fi utilă. Și dacă mai e și termică sigur îl/o vei da pe spate. La urma urmei, cine nu bea ceai iarna?

  • Un glob pictat manual/personalizat

La un search online, sigur vei găsi numeroase variante. Sau poți da o tură la târgurile de sezon unde sunt tot felul de minunății de acest gen.

  • Accesorii vestimentare de iarnă

Un fular, o căciulă sau o pereche de mănuși vor fi pe placul oricui în sezonul rece. Și chiar dacă acea persoană mai deține și alte articole de acest gen, niciodată nu strică să ai mai multe perechi de schimb! J

  • Un tricou cu imprimeu 3D

Dacă ai constatat că persoana în cauză poartă tricouri, bluze cu fel de fel de imprimeuri, sigur îi va plăcea să mai aibă încă unul în colecția sa.

  • Șosete funny

Sunt ideale atât pentru o fată cât și pentru un băiat. Șosetele au devenit un accesoriu atât de în vogă în sezonul rece, încât oricine se va bucura să primească o pereche amuzantă, în culorile Crăciunului. Pe dedoles.ro poți găsi modele interesante.

  • Papuci/botoși de casă amuzanți

Știți? Din aceia de au botul sub forma unei fețe de animal… sunt tare amuzanți și extrem de utili în acest sezon.

Dacă vrei să afli mai mult tipsuri despre cum să alegi un cadou inspirat, poți intra aici!
Te-ar mai putea interesa: