Idei de cadouri de Crăciun: pentru EL și pentru EA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Idei de cadouri de Crăciun: pentru EL și pentru EA

Dacă nu îți place să lași cadoul de Crăciun, pentru partener, pe ultima sută de metri și deja ai început să colinzi magazinele sau să frunzărești online, îți venim în ajutor cu câteva idei folositoare, zicem noi! 🙂

Idei de cadouri de Crăciun pentru EL

Înainte de a alege un cadou pentru el, îți recomandăm să ții cont de pasiunile și nevoile lui, dar să nu uiți de originalitate. Încearcă să îmbini utilul cu amuzamentul!

  1. Dacă iubitul tău de pasionat de diverse jocuri de cărți, îi poți lua o pereche super șmecheră de cărți. Sau poate un poker nou, dacă știi că îl pasionează și, săptămânal, se bucură de o seară de poker cu prietenii.
  2. Niște accesorii vestimentare interesante. Dacă știi că se dă în vânt după modă, sigur i-ar plăcea să te axezi pe această direcție. Spre exemplu, șosetele colorate, cu imprimeuri care mai de care mai amuzante, sunt la mare căutare. Sau poate o cravată/un papion mai diferit… sau ce zici de o curea sau o pereche de butoni de cămașă? Tu știi cel mai bine ce i-ar plăcea.
  3. Dacă e pasionat de sport, atunci niște accesorii din această arie l-ar bucura la maxim. O minge nouă de fotbal/basket, o pereche de mănuși de sală sau o geantă nouă de sală… Ce zici, care ar fi pe placul lui?
  4. E pasionat de gadgeturi? Cumpără-i o telecomandă universală, cu care să controleze absolut totul din casă. Sunt unele inteligente, care funcţionează şi ca mouse pentru smart tv.
  5. Jocurile online sunt pasiunea lui? Atunci vezi ce jocuri noi trebuie să apară. Poți să dai o precomandă… sau poate o consolă PlayStation sau Xbox. Sau un joystick? Sau un volan? Tu știi mai bine ce-i lipsește din colecție. 😉

Accesează pagina următoare să descoperi idei de cadouri pentru EA!
Te-ar mai putea interesa: