Horoscopul Verii 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
comments

Horoscopul Verii 2017

Horoscopul verii 2017

Astronomic vara începe odată cu solstițiul de vară, pe 21 iunie 2017 și se încheie cu ziua de 22 septembrie 2017 – echinocțiul de toamnă în emisfera nordică . Este și ziua cea mai lungă din an. În această perioadă planeta este cel mai mult înclinată spre soare, jumatatea de sus (de nord) primind cea mai multă căldură. Vara calendaristică începe cu luna iunie și durează până  în luna august. Popular lunile se numesc Cireșar (iunie) pentru că atunci se coc cireșele, Cuptor (Iulie) pentru că  este luna cea mai caldă și Gustar (August) pentru că  atunci se coc și se gustă cele mai multe fructe.

Neoficial, în unele state, vara începe pe 1 mai (în Irlanda), pe 1 iunie în majoritatea statelor și chiar pe 1 iulie în unele state.

Vara începe cu vești bune, îndeosebi în plan sentimental, pentru toate zodiile. Luna iulie se anunță destul de tensionată pentru zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Luna august anunță schimbări importante, în viața relațională, a  nativilor din zodiile Leu și Vărsător.

VEZI ce-ţi pregătesc astrele în această vară!

Berbec

(21 martie – 20 aprilie)

Se anunță o vară favorabilă la capitolul dragoste, relații dar și în plan financiar. Va trebui să profiți din plin în aceste planuri în luna iunie, atunci când ai ocazia să câștigi din muncă personală. Vei progresa mai mult în carieră, îndeosebi în prima parte a verii. Atenție însă în ceea ce privește cheltuielile, pe parcursul lunii iulie. Este posibil să fie nevoie de niște investiții, reparații prin casă, gospodărie.

În ceea ce privește dragostea se anunță o vară de-a dreptul fierbinte fiind momentul să te bucuri din plin de admirația venită din partea sexului opus. Cel puțin în a doua parte a lunii iulie precum și pe toată durata lunii august este timpul să petreci, să te bucuri alături de persoana iubită sau să te implici într-o nouă relație care te va purta pe noi culmi, în plan sentimental. Dacă vrei neapărat să te implici într-o relație de durată, eventual chiar să oficializezi o relație de dragoste, ai face bine să profiți de această oportunitate în luna august.