Horoscop Săptămânal 7 – 13 Februarie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Horoscop Săptămânal 7 – 13 Februarie

Berbec

Este o săptămână în care te concentrezi pe realizarea unui ideal, având ocazia să te implici mai mult în cadrul unui grup, o organizație, chiar să-ți impui punctul de vedere. Este recomandat să găsești un echilibru între ceea ce vrei, de fapt, și ceea ce sunt dispuși ceilalți să-ți ofere. Se pare că ceea ce dorești să inițiezi acum nu prea are sorți de izbândă, dacă nu îi mobilizezi și pe ceilalți.

Fii mai deschis și mai atent la nevoile celor din jur, comunică, implică-te în mediul din care faci parte. Te poți confrunta cu unele probleme legate de carieră dar, cât timp faci apel la calm, diplomație și intuiție, succesul este de partea ta.

Sfârșitul acestei săptămâni se poate dovedi de bun augur, dacă este vorba despre o călătorie peste hotare sau de implicarea într-un proiect, un parteneriat ce vizează străinătatea. Există acum premizele necesare pentru implicarea ta într-o relație sentimentală. Vezi cum îți faci planurile și dacă weekend-ul te prinde în București, treci și pe la un party în Club Bound.