GOODWINE 2017 – Ediția de primăvară

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

GOODWINE 2017 – Ediția de primăvară

Noi ne-am eliberat deja programul pentru weekendul viitor. În perioada 31 martie-2 aprilie, se desfășoară cea de-a 19-a ediție GOODWINE 2017. Astfel, nu ezitați să vizitați târgul în această perioadă, în cadrul complexului expozițional Romexpo, pavilioanele C4 și C5.

GoodWine

Deși nu mai este o noutate, însă întotdeauna o adevărată plăcere, GoodWine este unul dintre cele mai cool evenimente din România, dedicate vinului și industriei de vinificație din România. Mai mult, țelul organizatorilor nu se oprește aici, aceștia dorindu-și să transforme GoodWine în cel mai mare eveniment de profil din regiune.

Devenit deja tradiție, GoodWine reprezintă un eveniment de amploare care merită atenția tuturor pasionaților de vin, dar nu numai. Din experiențele noastre anterioare, afirmăm că experiența din cadrul acestui târg de vinificație este una complexă și completă, atât pentru iubitorii normali de vinuri, cât și pentru profesioniștii din domeniu.

Deci, odată ce vei trece pragul acestui tărâm al vinului, vei fi ademenit și vei avea ocazia să deguști vinuri de la mai mult de 100 de crame din România și din lume. Fie că ești curios să deguști vinuri de la producători mari, pe care nu credeai că-i vei vedea la noi în țară, fie că te-ai desfăta cu vinuri fine, (re)cunoscute doar în cercuri selecte, la GoodWine 2017 îți va fi îndeplinit hatârul.

GoodWine 2

Și asta nu e tot! Îți recomandăm să nu ocolești ediția din acest an, nici dacă ești unul dintre acei întreprinzători care cochetează cu această industrie. De ce? Ei bine, pentru că în cadrul GoodWine 2017, se vor desfășura evenimente conexe, masterclass-uri și seminarii, într-o variantă mult mai interesantă și mai diversificată decât până acum. Un astfel de exemplu de eveniment este Sommelier Dinner – Wine and food pairing – Café Athénée din data de 31 Martie.  Acesta începe cu ora 19:00 și oferă participanților șansa de a explora noi posibilități gastronomice și o listă exclusivă de vinuri de epocă.

Și asta nu e tot! Cei care au mai trecut pragul acestui eveniment știu deja că GoodWine dispune și de o secțiune VIP Lounge. Aceasta reprezintă locul unde puteți întâlni și degusta cele mai rare vinuri, șampanie și cognac. Din această primăvară, VIP Lounge este gestionat de distinsul sommelier Avram Laurentiu Achim, președintele Federației Sommelierilor din Romania și de echipa de sommelieri a Federatiei.

Deși v-am dezvăluit în mare ale programului acestui eveniment, trebuie să știți că ediția GoodWine 2017 va fi presărată cu multe surprize și noutăți.

Programul detaliat al GoodWine 2017 încă nu a fost stabilit, însă vă vom ține la curent, pe măsură ce acesta va fi afișat.

De unde cumpăr bilet?

Dacă vrei să retrăiești experiența GoodWine, însă la standarde mult mai ridicate, sau dacă acum e prima dată când te hotărăști să pășești în această frenezie a aromelor de vin, poți să-ți achiziționezi bilete de AICI. De asemenea, biletele sunt disponibile și în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Prețul unui bilet începe de la 50 lei/zi, iar acestea variază până la 200 de lei pentru abonamentul VIP, disponibil pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

Pentru și mai multe detalii despre GoodWine 2017, poți intra AICI.