Ghidul distracției în București, în luna septembrie. Uite cele mai cool evenimente!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ghidul distracției în București, în luna septembrie. Uite cele mai cool evenimente!

Odată cu venirea toamnei, schimbăm haina, dar nu și cheful de distracție. Așa că ți-am pregătit o selecție a celor mai importante evenimente din septembrie, care îmbină într-un mod plăcut relaxarea, voia bună și pofta de distracție.

Fă-ți și tu programul pentru întreaga lună!

Cele mai cool evenimente din București, din septembrie

 • 2-24 septembrie: Festivalul Internațional George Enescu – un număr de 35 de lucrări de George enescu vor fi interpretate în cadrul ediției 2017, în timp ce „Oedip”, cea mai cunoscută și apreciată operă a marelui compozitor român, va deschide festivalul, în versiune concertantă, într-un moment cu valoare de simbol.
 • 2-3 septembrie: BikeFest 2017 – Timp de două zile, pe 2 și 3 septembrie, parcul Izvor este locul potrivit de întâlnire pentru tine și gașca ta! Asociația GreenRevolution și NoMad Merida CST vă invită la singurul concurs de bicicletă care pornește și se încheie în curtea Palatului Parlamentului, Urban Race – MTB și ROAD.
 • 7-10 septembrie: Bucharest Street Food Carnival – Cel mai mare si spectaculos Street Food din București își redeschide porțile între 7 și 10 septembrie. Bigger. Better. Pregătește-te pentru cel mai mare Carnaval de street food care a avut loc în Europa de Est și sute de momente de neuitat. O experiență completă, o explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante și artă stradală, începând cu 7 septembrie, la Romexpo.
 • 7-10 septembrie: Festivalul Ambasadelor ONE World 2017 – Festivalul reprezintă o metodă inedită prin care vizitatorii pot călători, învăța și experimenta într-un mod cât mai dinamic și realist, diferite forme de cultură, muzică, conversații, proiecții cinematografice, ceremonii și tradiții ale unor țări și civilizații care sunt reprezentate în România de ambasade, institute culturale, minorități și asociații etnice, dar și de organizații internaționale.
 • 8-10 septembrie: Balkanik Festival 2017 – pregătește-te pentru cel mai mare festival balcanic din România!
 • 8-10 septembrie: Rural Fest 2017Producători români de legume, fructe, mezeluri și lactate, mâncăruri tradiționale dar și meșteșuguri prețioase, toate reunite într-un eveniment dedicat satului și tradițiilor românești. În septembrie, Verde Stop Arena se transformă într-un târg autentic, omagiu adus minunatului sat românesc și bogățiilor acestuia.
 • 9 septembrie: The Color Run Night BucureștiIa-ți familia, prietenii sau colegii de birou și haideți să alergăm împreună, sub tone de pudră fluorescentă și valuri de spumă, pe Bulevardul Unirii. Lanternele UV îți vor ghida pașii de-a lungul celor 5 kilometri de alergare, fără a ține cont de secundele și minutele care trec.
 • 11-17 septembrie: Bucharest Photo Week 2017 – Pe lângă expoziții și ateliere, Bucharest Photo Week mai înseamnă și ocazia pentru iubitorii de fotografie de a se întâlni cu unii dintre cei mai populari și talentați fotografi din România și din străinătate. Majoritatea evenimentelor se vor desfășura la Gallery, F64 și Education Point, dar și în spații puse la dispoziție de Studio Foto Ambrotipescu.
 • 16-18 septembrie: Festivalul Berii Germanesuntem invitați la distracție în aer liber, în Parcul Tineretului (intrarea Șincai).
 • 22-24 septembrie: Creative Fest 2017 – Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează la Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A) Creative Fest. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități. Intrarea este liberă la toate atracțiile festivalului.
 • 29-30 septembrie: Folk & Metal Fest IVRusidava Music va prezinta cea de a 4-a editie de Folk & Metal Fest in perioada 29 – 30 septembrie 2017. Ne adunam cu mic cu mare in Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal si nu numai.
Te-ar mai putea interesa: