Geostorm: din 20 octombrie în cinematografe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Geostorm: din 20 octombrie în cinematografe

Din 20 octombrie, la cinema se dezlănțuie natura. Geostorm: Pericol Global ne propune o aventură de proporții uriașe, invitându-ne să participăm la cea mai devastatoare furtună din istorie, care amenință să șteargă orice urmă de pe fața Pământului.

Geostorm

Producția, marca Warner Bros. Pictures, este creația regizorului Dean Devlin. Amatorii de filme science-fiction cu siguranță știu că acesta este și realizatorul faimoaselor producții Stargate (1994) și seria Godzilla. Scenariul este opera cuplului Dean Devlin și Paul Guyot, în timp ce producătorii sunt David Ellison, Dean Devlin și Dana Goldberg.

Distribuția ne aduce în fața micilor ecrane pe Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Ed Harris și Andy Garcia.

Subiectul filmului Geostorm: Pericol Global

După o serie de dezastre naturale care punea în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess), este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.

Așadar, nu rata șansa de a stopa cea mai puternică furtună care amenință Planeta. Geostorm: Pericol Global va rula în format 3D și nu vor lipsi efectele speciale de înaltă calitate, acțiunea și… evident suspansul.

Dacă vrei să descoperi o mostră din furtuna ce va zdruncina Planeta din 20 octombrie, vizionează cu încredere trailer-ul de mai jos!
Te-ar mai putea interesa: