7 Filme tocmai bune de văzut, după o zi interminabilă de lucru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 Filme tocmai bune de văzut, după o zi interminabilă de lucru

Cu toții întâmpinăm această problemă: ajungem acasă de la birou și parcă am sta liniștiți în pat să ne uităm la un film. Dar ce film? Ce gen? Mai nou sau mai vechi? Și dilemele pot continua, iar noi ajungem să petrecem mai mult timp cu căutarea unor filme, decât cu vizionarea în sine.

Ba mai mult, uneori, ne obosește așa tare căutarea că nici nu mai avem chef să ne uităm. Dar dacă am avea o listă magică, plină cu filme, care să ne aștepte acasă ori de cât ori vrem să vedem un film bun? Hmmm, sună fantastic!

Uite câteva filme, ideale de văzut după o zi de lucru!

  • Populaire, 2012 (Domnișoara populară) – o comedie franțuzească excelentă, despre o tânără numită Rose Pamphyle, care părăsește orașul natal și viața calmă și liniștită de casnică. Aceasta decide să meargă la Paris, un oraș care îi rezervă o mulțime de surprize tinerei eroine.
  • The Danish Girl, 2015 (Daneza) – inspirat din fapte reale, filmul ne dezvăluie povestea pictorului danez Einar Wegener. Deși acesta cunoaște succesul, simte că nu este pe deplin fericit, că ceva lipsește. Totul se schimbă atunci când, la cererea soției sale, Einar îmbracă haine de dame și constată că îi place.
  • Rat Race, 2001 (Cursa nebunilor) – O versiune mai amuzantă a comediei clasice „O lume nebună, nebună, nebună”, „Cursa nebunilor” ne duce cu gandul, prin umorul si frenezia lui, la gagurile din comedia mută. Comedia lui Jerry Zucker este excelentă și ne dezvăluie o poveste despre oameni sau, mai bine zis, despre ceea ce sunt în stare oamenii să facă pentru a câștiga un premiu bănesc. Dacă aveți chef de râs, nu ezitați să o introduceți pe lista „de văzut”.
  • Where the heart is, 2000 (Acasă, în inima mea) – ne dezvăluie povestea unei adolescente de 17 ani, pe nume Novalee. Singura familie a acesteia este iubitul său, un muzicant aspirant și un tip extrem de egoist. În cele din urmă acesta o părăsește, iar tânăra se vede complet singură și, mai mult, este și însărcinată. Cu ajutorul unor persoane complet străine, Novalee se va transforma într-o femei puternică și se va bucura în cele din urmă de căminul mult dorit.
  • 13 Going on 30, 2004 (Azi 13, mâine 30) – care dintre voi, la vârsta copilăriei, nu visa constant să devină adult? Toți visați, nu-i așa? Ei bine, nici personajul din acest film nu face excepție. Când împlinește vârsta de 13 ani, aceasta își pune o dorință: să devină cât mai repede adult. Cu siguranță, nu s-ar fi așteptat ca dorința să i se îndeplinească în dimineața următoare…
  • Brooklyn, 2015 – ne dezvăluie povestea unei fete irlandeze (Saoirse Ronan) care își caută norocul în New York-ul anilor ’50. Printre alte întâmplări, se căsătorește în secret cu un instalator (Domhnall Gleeson) pe care îl întâlnește la dansul de vineri seara. Rămâne de descoperit, cum îi va afecta acest fapt întreaga viață.
  • Chalet girl, 2011 (Fata de la cabană) – „Băiețoasa” Kim Matthews, de 19 ani, fostă campioana la skateboarding, în încercarea de a-și ajuta tatăl, acceptă un job anost și fără posibilități de promovare. Schimbarea bate la ușă sub forma unui job în una dintre cele mai exclusiviste cabane din Alpi, la o firmă de catering. Pentru început, este uimită de aceeastă noua lume plină de oameni fițoși și șampanie, însă în scurt timp descoperă snowboardingul și șansa de a câștiga mult doriții bani de care are nevoie la sfârșitul competiției. BTW, nu lipsesc „iubirili” între 2 persoane ce provin din lumi diferite.
Te-ar mai putea interesa: