Filme de Oscar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Filme de Oscar

August: Osage Country si Ride Along, doua filme pe care vreau sa le vad in weekend

In weekendul asta vreau sa merg la cinema. Mi s-a pus pata sa vad niste filme bune. Cred ca e post isteria care se intampla in jurul premiilor Oscar. Am tot cautat pe net si cred ca m-am hotarat pe ce sa merg.

Astazi cred ca o sa vad August: Osage County – Tinutul din mijlocul verii, iar maine vreau sa-l vad pe Dragos Bucur al nostru in comedia de actiune Ride Along – Un politist si jumatate.

Cu 5 nominalizari la Oscar, August: Osage County – Tinutul din mijlocul verii este o comedie al carei scenariu se bazeaza pe piesa de teatru cu acelasi nume, scrisa de Tracy Letts. In 2008, Tracy Letts a primit premiul Pulitzer pentru acest scenariu.

Actiunea filmului se petrece in Oklahoma si trateaza relatiile extrem de tensionate dintre membrii familei Weston. Clanul ascunde multe secrete intunecate, iar atmosfera din interior este extrem de tensionata, cu certuri interminabile, dureroase, dar, la final, amuzante.

“Disparitia lui Beverly Weston, fost poet celebru devenit alcoolic, si problemele cu drogurile ale lui Violet Weston, sotia lui, reprezinta intriga actiunii. Cuplul are trei fete: pe Barbara, profesoara la un colegiu in Boulder, Colorado, casatorita cu Bill Fordham, cu care are o fiica de 14 ani, pe Ivy, care este profesoara la un colegiu local si pe care experientele de viata au facut-o cinica, si pe Karen, care locuieste in Florida, impreun„ cu logodnicul ei Steve, si care nu doreste sa-si constientizeze ce de nepotriviri sunt”, conform site-ului cinemagia.ro.

Puse in tema cu probleme parintilor lor, fetele incearca sa ia masurile necesare pentru reabilitarea situatiei, insa tocmai aceasta implicare scoate la iveala secretele cele mai negre si mai intunecate ale familiei Weston.

Trailer

Ride Along – Un politist si jumatate este o comedie de actiune, in care il putem urmari pe dragul nostru, Dragos Bucur. Disperat sa plece in patrulare cu viitorul lui cumnat, Ben se vede obligat sa-si pazeasca fundul pentru ca seara se anunta… periculoasa.

“Filmarile au fost ca-n filme! Adica scenele de actiune au fost facute asa cum ar trebui, 3 zile pentru o urmarie de masini de un minut, cu repetitii, cu explozii, cu centrul LA-ului blocat pentru noi.A fost solicitant, dar in sensul pozitiv, am invatat sa intorc masina in timp ce trag cu pistolul, am facut slalom printre masini, am facut cascade cu motocicleta, am fost un adevarat cascador!”, explica Dragos Bucur, incantat de modulin care se lucreaza pe platourile de filmare de peste Ocean.

Trailer

Va astep sa-mi spuneti ce recomandari aveti voi sau daca ati vazut filmele astea.
Te-ar mai putea interesa: