Festivalul Internațional de Teatru de Stradă continuă. Uite programul complet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă continuă. Uite programul complet!

La începutul acestei luni a debutat Festivalul Internațional de Teatru de Stradă din București. Marca ARCUB, evenimentul cunoscut și ca B-FIT in the Street, continuă până la sfârșitul lunii iulie, întâmpinându-și vizitatorii cu un program extrem de variat și antrenant.

Între 1 și 30 iulie, a noua ediție a festivalului aduce la București sute de artiști internaționali și peste 40 de spectacole din Franța, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania și România.

Ce vei găsi la Festivalul Internațional de Teatru de Stradă

În timpul zilei, străzile vor fi împânzite de spectacole itinerante ale artiștilor pe catalige, performance-uri participative, spectacole de magie și street dance, statui vivante, personaje supradimensionate și parade de culoare, dans și muzică. Reprezentațiile de seară animă peisajul bucureștean cu acrobați care dansează pe calcane luminate de proiecții 2D sau suspendați deasupra orașului, cu spectacole de lumină, jonglerii cu foc, personaje gigantice luminoase, reprezentații de tango, atmosferă de cabaret și costume spectaculoase.

În weekendul trecut (7-9 iulie), Centrul Istoric, Calea Victoriei și Piața Universității s-au transformat într-un tărâm al fanteziei și al personajelor de poveste. Cele 13 statui vivante ale spectacolului Still(l) Urban de la Teatrul Masca au dat viață unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă, în Centrul Istoric. Trupa Birdmen din Olanda a acaparat Calea Victoriei, cu o paradă de creaturi misterioase, luminate în culori diverse.

Pagina următoare: Program complet Festivalul Internațional de Teatru de Stradă
Te-ar mai putea interesa: