Femeile care fac primul pas, au mai mult noroc în dragoste

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Femeile care fac primul pas, au mai mult noroc în dragoste

Există această dilemă de când lumea: când vine vorba de relații, cine e mai bine să facă primul pas, EL sau EA? Potrivit unui nou sondaj realizat de The League (o aplicație de dating), unul din trei cupluri heterosexuale de succes s-a format atunci când femeia a făcut prima mișcare.

Aplicația a analizat date de la 100 de cupluri de succes care s-au format prin intermediul aplicației The League. Din categoria aceasta fac parte persoanele care se întâlneau de mai bine de un an, în încercarea de a descoperi secretele pentru ca o dragoste inițiată în online să dureze.

Mai mult decât atât, potrivit expertului în dating, Madeleine Mason, femeile sunt mai predispuse să facă primul pas și în viața reală, chiar dacă poate nu sunt conștiente că fac acest lucru. „Bărbații rareori urmăresc femeile, dacă nu primesc un semnal de interes, fie un zâmbet, un dat din cap, o mângâiere în păr”, a declarat ea pentru The Independent.

În plus, față de dezvăluirea faptului că femeile își pot crește șansele să-și găsească dragostea, făcând prima mișcare, datele prezentate de The League au scos la iveală faptul că toate cuplurile de succes au avut scoruri mari pe aplicație, ceea ce înseamnă că au avut un grad ridicat de prezență și inițiere.

Interesant, în cazul cuplurilor de succes, diferența medie de vârstă era de trei ani, în timp ce mai mult de 80%  dintre  parteneri dispuneau de același nivel de educație.

Datele au arătat, de asemenea, că partenerii și-au transmis o medie de 34 de mesaje între ei, înainte de a schimba numere de telefon. Totodată, persoanele analizate au avut în medie 84 de potriviri, înainte de a-și găsi partenerul potrivit.

Deși s-a observat acest tipar, Mason susține că lucrurile se pot întâmpla diferit de la o persoană la alta. Astfel, aceste informații sunt mai degrabă pentru a te ajuta să descoperi ce nu funcționează în cazul tău sau pentru a-ți arăta și o altă metodă de a acționa.  Evident că, in the end, sunt doar niște numere care nu trebuie să te influențeze prea tare.
Te-ar mai putea interesa: