Experience Bucharest dă startul înscrierilor la cel mai mare eveniment de promovare turistică a Bucureștiului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Experience Bucharest dă startul înscrierilor la cel mai mare eveniment de promovare turistică a Bucureștiului

Turismul este una dintre pasiunile tale și dedici mult timp în acest sens? Atunci, cu siguranță, următorul eveniment îți va merge la suflet. De fapt, cel mai mare eveniment de promovare turistică a Bucureștiului, organizat de Experience Bucharest.

Experience Bucharest

Deja s-a dat startul înscrierilor pentru acest eveniment de amploare, de promovare turistică a Bucureștiului, iar o platformă online a fost lansată în acest scop. Perioada de desfășurare a evenimentului va fi 12-16 mai 2017.

Invitația pentru evenimentul de promovare turistică a capitalei se adrsează creatorilor de conținut de travel, bloggerilor, Instagramerilor, specialiștilor în comunicare pe Twitter, vloggerilor naționali și internaționali, jurnaliștilor de travel, persoanelor publice pasionate de călătorii, a căror activitate este urmărită de un număr de peste 10 milioane de oameni din Lumea întreagă.

Dacă te regăsești printre cei enumerați mai sus și vrei să te înscrii, accesează formularul disponibil pe website-ul proiectului www.experience-bucharest.com, la secțiunea Join us. În plus, trebuie să respecți următoarele criterii:

  • audiență cât mai diversă;
  • un minimum de 10.000 de followeri, cititori, subscriberi pe unul din canalele de social media: blog, pagină de facebook, Instagram, Twitter, YouTube;
  • participarea la alte proiecte asemănătoare;

Privind scopul evenimentului și invitații special din cadrul acestuia, Tudor Maxim, inițiatorul și fondatorul Experience Bucharest a declarat: „Ne bucurăm că am reușit să lansăm website-ul proiectului și să dăm startul înscrierilor oficiale pentru Experience Bucharest. Până în prezent, avem confirmați invitați speciali precum Alyssa Ramos, Kristen Sarah, Kate MaCulley, Planet D-Dave and Debbie. Doar aceștia comunică către audiențe de patru milioane de oameni. Provocarea este să aducem Bucureștiul pe harta destinațiilor turistice preferate din Europa. Săptămânile acestea proiectul va fi promovat la cel mai mare târg de turism din lume, ITB Berlin și la cea mai mare conferință de blogeri, TBEX Jerusalim.”

Deși o inițiativă independentă, la acest proiect poate contribui oricine își dorește să se implice în promovarea Bucureștiului, de la persoane independente, până la orice autoritate publică. Până acum, acest proiect este susținut și de organizații precum UBER, Elevate, Paravion, Federaţia Industriei Hoteliere din România, Pernod Ricard sau AUTONOM.

Ce vei găsi la evenimentul marca Experience Bucharest

website

Fericiții 200 de participanți la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare și multe alte experiențe unice. Proiectul va fi deschis de o conferință despre cele mai bune practici de marketing în turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitați din toate mediile conexe turismului și marketingului. Timp de patru zile, fiecare participant își va putea configura programul, optând pentru participarea la activitățile propuse de organizatorii evenimentului.

Așadar, bucură-te de Experience Bucharest, și hai cu joinul pentru o experiență pe care sigur nu o vei regreta!