Ce evenimente se mai desfășoară prin țară, în ultimul weekend de vară

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce evenimente se mai desfășoară prin țară, în ultimul weekend de vară

Vrei ca ultimul weekend din această vară să fie unul memorabil? Iată principalele evenimente care se desfășoară în București, dar și în țară, în acest ultim weekend de august.

Evenimente desfășurate în București, în ultimul weekend de vară

  • 24-27 August: Festivalul Plăcintelor în Parcul Național, sector 2 – festivalul se află deja la cea de-a cincea ediție. Vedeta de necontestat a evenimentului este „Plăcinta Uriașă” compusă din trei sortimente: cu mure, cu magiun de prune curate, cu afine, fructe culese chiar de iscusitele gospodinele ce vor veni cu mare drag la Festivalul Plăcintelor, asa cum au facut-o an de an. Pe lângă plăcintă, pofticioșii vor descoperi la festival, plăcinte din toate colțurile țării, precum și o gamă variată de bucate tradționale.
  • 25-27 August: Festivalul Înghețatei Artizanale, în Parcul Herăstrău – azi, începând cu ora 17:00, suntem invitați să degustăm înghețate delicioase, pregătite din ingrediente naturale. Pe lângă deliciile incontestabile, în cadrul festivalului se vor desfășura diverse activități pentru toate vârstele. Intrarea este liberă.
  • 26 August: În Grădină la Băneasa: Zacuscă pentru toți – Hai să guști din cea mai mare cantitate de zacuscă, preparată la jar. Se așează pe masă lângă cele mai proaspete roșii și specialități de brânză de capră. Intrarea este liberă, iar principiul de servire este primul venit, primul servit.
  • 26 August: Noaptea internațională a liliecilor în Parcul Văcărești – În cadrul acestui eveniment veţi putea participa la o serie de prezentări despre lilieci, la două workshop-uri (bioacustică și radiolocație VHF), la un atelier pentru copii dedicat liliecilor și la discuții împreună cu medicii veterinari Fundaţia Visul Luanei.

Evenimente desfășurate în țară, în ultimul weekend de vară

  • 25-26 August: FolkFest Remember Costinești – În cele două zile de recitaluri, pe scenă vor urca artiști de top ai muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără Zahăr, Țapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk & Rock Company, Laurențiu Marinescu.
  • 25-27 August: Festivalul Sâmbra Midiilor Vama VecheTrei zile cu muzică și cele mai gustoase preparate din midii, rapane și multe sortimente de pești, aduse direct din Marea Neagră. Mircea Vintilă, Bosquito și Emeric Imre & Jimi el Laco ne vor bucura auzul cu piesele lor consacrate.
  • 26 August: Les Elephants Bizarres la Vama LibreStilul muzical al Les Elephants Bizarres? E greu de spus. Se vorbește despre disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative ori funk-rock. Ce este clar e faptul că tuturor ne place, așa că haideți să-i ascultăm, să ne bucurăm și să ne distrăm alături de ei, în acest weekend, în Vamă.
  • 25-27 August: Jazz at Bran Castle 2017 Concertele vor avea loc de vineri până duminică, în ritmul deja cunoscut, respectiv trei recitaluri în fiecare seară, de la ora 19:00, în curtea interioară a Castelului Bran, iar sâmbătă la ora 12:00 și duminică la ora 13:30, la Biserica Evanghelică Râșnov.
  • 25-27 August: Bucovina Rock Castle 2017Bucovina Rock Castle este un eveniment care-și propune să facă din Suceava o destinație consacrată pentru concerte rock în România. Publicul festivalului va avea ocazia să vadă live trupe românești, dar se vor putea bucura și de prezența unor artiști străini.
  • 25-27 August: Smida Jazz Festival la Smida (comuna Beliș, Cluj) – un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc chiar în inima Parcului Natural Apuseni. În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile.
Te-ar mai putea interesa: