E dragoste? Sutienul i se deschide singur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

E dragoste? Sutienul i se deschide singur!

Lumeeeee!!!! In sfarsit, soarta ne surade si noua, acestor napastuiti ai sortii:))) Ai auzit, frate, care este cea mai tare inventie a anului? Pam! Pam! Sutienul care se deschide singur atunci cand duduiei i se aprind calcaiele dupa armasarul din fata ei.

Nimic mai tare, bro! Nimic, mai tare! Cum stati voi asa de vorba, iar tu incerci sa o vrajesti, Pac sutienul, Gata indragosteala… Ce-i mai iubesc pe japonezii astia.

Minunatia, care se numeste “True Love Tester”, hmm… logic, are un mecanism inserat in sistemul de inchidere care, conectat prin Bluetooth la o aplicatie de pe smartphone, te poate lamuri daca domnita cu ochii patrunzatori, pe care tocmai ai agatat-o in club, ti-a cazut in mreje. “Senzorii din sutienul gadget masoara ritmul si bataile inimii celei care poarta ingenioasa lenjerie. Datele sunt trimise via Bluetooth catre aplicatia de pe smartphone, care analizeaza si decide daca femeia este cu adevarat indragostita”, explica producatorii japonezi.

Sa nu crezi ca sutienul da gres vreodata! Micutii asiatici au testat si para testat acest dispozitiv. Studiile au fost facute pe femei care erau la shopping, faceau jogging, se uitau la filme horror, flirtau, primeau cadouri surpriza sau mancau condimentat. In niciunul dintre aceste cazuri sutienul nu s-a deschis. Insa atunci cand a fost purtat de o domnita atinsa de Cupidon, inchizatoarea a cedat si Pac… s-a deschis.

Cica totul se trage de la inimioara indragostita care bate intr-un anumit fel.

Moamaaa, cum ar fi sa se inventeze prezervativul care iti spune daca iubita mimeaza orgasmul?
Te-ar mai putea interesa: