Dor de ducă: 5 escapade tropicale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Dor de ducă: 5 escapade tropicale

E adevărat că iarna de anul acesta a fost una blândă, cel puțin până acum, însă asta nu înseamnă că dorul nostru de ducă este mai mic. Deci, dacă ai chef de o mică evadare, în locuri însorite, cu plaje cu nisip fin și ape limpezi, iată câteva recomandări oferite de TripAdvisor!

  • Maldive

O țară insulară din Oceanul Indian, este formată, de fapt, din recife de corali și bancuri de nisip. Aici se găsesc plaje frumoase, lagune și o moschee din secolul al XVII-lea, creată din corali albi.

Veligandu Island Beach este una dintre cele mai populare plaje printre călători. Imaginați-vă atmosfera super relaxantă, paradisiacă, am putea spune, în care oamenii lenevesc în hamace cu băuturi tropicale în mână.

Maldive

  • Seychelles

Arhipelagul Seychelles este o destinație exotică plină de recife de corali, rezervații naturale tropicale, faune sălbatice (inclusiv Atolul Aldabra) și, bineînțeles, plaje uimitoare. Compusă din 115 de insule din Africa de Est, aici nu duci lipsă de experiențe tropicale.

Insula Mahé, Praslin este visul oricărui iubitor de soare, bronz și alte asemenea, oferind 65 de plaje frumoase și suficiente restaurante, cafenele și baruri pentru a vă menține ocupați noaptea.

Praslin, Seychelles

  • Baia do Sancho, Brazilia

Brazilia este o țară frumoasă, iar când căutați paradisul, Baia do Sancho (numită și Prai do Sancho) este locul perfect. Această plajă naturală retrasă este accesibilă doar prin intermediul unor scări abrupte și înguste.

Este adesea listată ca una dintre cele mai bune plaje din lume, și pe bună dreptate. Te întâmpină cu stânci dramatice, verdeață luxuriantă, faună sălbatică exotică și apă limpede.

Baia do Sancho

  • Guadelupa

Arhipelagul francez Guadelupa, situat în partea estică a Caraibelor, este format din 5 insule. Cea mai cunoscută dintre acestea, pentru plajele sale, este Grande Terre.

Călătorii care caută o plajă mai naturală, se pot îndrepta spre Plage de Bois Jolan. Aici veți găsi faună luxuriantă și diferite forme de sălbăticie.

  • Barbados

Această țară insulară, amplasată între Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic, este bogată în ape turcoaz, plaje cu nisip fin, vietăți de mare superbe și mâncăruri delicioase.

Crane Beach și Bottom Bay sunt două dintre cele mai frumoase și liniștite plaje ale insulei.
Te-ar mai putea interesa: