Diseară cumpărăm aripi pentru Paul

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Diseară cumpărăm aripi pentru Paul

Prietenii noştri de la Spice Club organizează diseară un eveniment cu caracter umanitar prin intermediul căruia vor să strângă bani pentru unul dintre cei mai cunoscuţi barmani din Centrul Vechi, Paul din True Club, care, din nefericire, acum două luni a suferit un accident vascular cerebral in timp ce era la volanul masinii. De atunci, face eforturi uriaşe să îşi revină, însă este nevoie de un tratament costisitor şi asistenţă medicală de specialitate.

“Bună, eu sunt Paul. Am 30 de ani și sunt prietenos, optimist și foarte glumeț. Îmi place să râd cu gura până la urechi, îmi iubesc prietenii, sunt loial, indulgent și bun.” 

Daca acum ar fi bine, Paul n-ar spune nimic din toate astea fiindca e modest! El se afla acum într-un moment în care are nevoie de ajutorul nostru, al vostru, al tuturor celor care ştiu ce înseamnă să ai aripile frânte. 

Aşa s-a născut evenimentul de diseară, de la ora 22:00, când, la Spice Club, sunt aşteptaţi toţi cei care vor să-l susţină pentru a-şi reveni cât mai repede, pentru a fi din nou omul optimist, debordant şi fericit, aşa cum îl ştie toată lumea.

Special Guest Orchestra va susţine un concert pentru noi toți, dar mai ales pentru el! Vino sa-i auzi si sa susținem împreuna un om minunat! Paul are cu adevarat nevoie de ajutorul nostru Noi vrem sa-l ajutam sa-si continue zborul.

Cei care vin diseară la eveniment vor plăti o taxă de participare de 10 lei și vor participa automat la o tombolă cu premii sponsorizate de Funland Romania, Spice Club, Amphora Vama Veche, Chef Calcan, True Club și SBB Bar Store suma strânsa donandu-se integral prietenului nostru. În plus, Spice va dona o parte din încasări pentru spitalizarea și tratamentul lui Paul, unul costisitor, dificil şi imprevizibil.

Pentru cei ce nu pot ajunge dar vor totuși să contribuie, pot face donații în contul RO73INGB0000999904918370, sau îi puteți contacta pe cei de la Spice pe adresa de mail: office@spiceclub.ro

Rezervari la tel: 0766 /260 390 sau 021 312 01 36