Din cersetor a ajuns milionar. Cum?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Din cersetor a ajuns milionar. Cum?

Omul nostru a castigat la LOTO, insa, cu toate astea, vraja milioanelor nu i-au luat mintile. Da, imi place de Laszlo Andraschek (55 de ani) si m-am gandit sa va povestesc si voua despre el.

Pana mai ieri, Andraschek era un cersetor din Ungaria. Singura lui griji erau sa-si cumpere mancare pentru urmatoarea masa, asta pana in ziua in care a zis ca mai bine, din ultimii forinti, si-ar cumpara un bilet la LOTO.

Premonitie sau noroc, habar n-am, cert este ca subiectul nostru a castigat cel mai mare premiu din istoria loteriei din Ungaria, el primind in cont nu mai putin de 630 de milioane de forinti, aproximativ 2 milioane de euro. Mai misto este povestea zilei in care si-a cumparat biletul. Nefericitul nostru era in drum spre Budapesta, unde a participat la o intrunire a alcoolicilor aflati in recuperare.

Ce vrea sa faca cu banii?

Nu, nu vrea sa-i arunce sau sa-i cheltuiasca fara rost. “Sunt bogat acum, dar nu sunt o persoana diferita”, spune proaspatul milionar. Dupa ce isi va plati datoriile, dupa ce le va cumpara copiilor cateun apartament si dupa ce isi va asigura un viitor confortabil in… Italia, Laszlo Andraschek vrea sa-si foloseasca banii pentru a-i ajuta pe dependentii de alcool sau de alte substante interzise si pe femeile abuzate de parteneri!

Voi ce ati face cu banii daca ati castiga la LOTO?

 
Te-ar mai putea interesa: