Destinații în plină ascensiune în 2018, potrivit TripAdvisor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Destinații în plină ascensiune în 2018, potrivit TripAdvisor

Nu știi prin ce destinații superbe să îți mai lași purtați pașii în noul an? Iată câteva recomandări din partea utilizatorilor TripAdvisor, care, se pare, vor fi la mare căutare în 2018!

  1. Ishigaki, Japonia

Apa din jur este de un albastru pur, cu plaje de nisip alb, ideale pentru a vă calma simțurile. Dar nu stați doar pe plajă și vă holbați la peisajul de vis… Călătorii TripAdvisor recomandă o plimbare într-o barcă cu fundul de sticlă pentru a privi la recifele de corali și peștii tropicali.

Ishigaki

  1. Kapaa, Hawaii

Călătorii găsesc acest oraș mic, amplasat la baza Muntelui Nounou, extrem de prietenos, cu o gamă largă de hoteluri, centre comerciale și restaurante. Kinipopo Shopping Village se află printre preferințele turiștilor, datorită restaurantelor sale distractive și magazinelor mici de suveniruri. Căutați sigla “Kauai Made” pentru produsele fabricate de meșteri locali, folosind materiale tradiționale. Kappa oferă, de asemenea, o gamă variată de sporturi nautice.

Kapaa

  1. Nairobi, Kenya

Cunoscut sub denumirea de capitala safari din Africa, Nairobi este un oraș energic și modern, considerat fascinant atât pentru fauna sălbatică, cât și pentru viața de noapte. Muzica cluburilor se află în tandem cu agitația din piețe și magazine, iar melanjul de restaurante e gata să vă dea pe spate papilele gustative cu o varietate de preparate. Printre obiectivele turistice care nu trebuie ratate, se numără: Muzeul Karen Blixen, Centrul de Girafe și Parcul Național Nairobi.

Nairobi

  1. Halifax, Noua Scoție, Canada

Călătorii spun că Halifax este cel mai bine de vizitat pe jos, deci parcați mașina și începeți să mergeți. Bucurați-vă de istoria bogată a Halifaxului de la Muzeul Maritim al Atlanticului și descoperiți Citadel Hill. Apoi intrați în oricare dintre cele mai tari baruri și restaurante din Halifax și ascultați niște muzică live pentru a încheia ziua cum se cuvine.

Halifax

  1. Gdansk, Polonia

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Polonia, Gdansk, cu ieșire la Marea Baltică, a jucat roluri importante în istorie, mai ales în secolul al XX-lea. A fost punctul de aprindere din 1939 al celui de-al doilea război mondial, iar apoi în 1980, locul de naștere al mișcării muncitorești Solidarnosc, care a dus la sfârșitul dominației comuniste în Europa de Est. Este recomandat să vizitezi Orașul Vechi din Gdansk și nu rata muzeul istoric al orașului, grăzduit în clădirea Primăriei, de secol XIV.

Gdansk

  1. San Jose, Costa Rica

Vibrant și „decorat” cu vile victoriene, capitala plină de viață a Costa Rica a fost construită pe profiturile comerțului cu cafea și cu plantațiile de „fasole de aur” care încă înconjoară orașul. Încercați boabele locale de fasole proaspăt prăjite la Mercado Central. Pentru puțină strălucire, vizitați Muzeul Oro. De asemenea, nu ratați eleganța Teatrului Național din 1897.

San Jose

  1. Riga, Letonia

Capitala letonă, cel mai mare oraș din țările baltice, este un amestec fascinant de tradiție letonă și de influențe ale diferitelor țări care au ocupat orașul, de-a lungul timpului. Nu ezita să vizitezi centrul Art Nouveau din Riga, precum și Orașul Vechi. Dacă cel din urmă poate fi vizitat la pas, pentru a descoperi Orașul Nou, îți stă la dispoziție o rețea eficientă și modernă de autobuze și tramvaie.

Riga, Letonia
Te-ar mai putea interesa: