5 destinații europene, de vizitat toamna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 destinații europene, de vizitat toamna

Ți-ai lăsat concediul pentru acest sezon, și ești în căutarea unor locuri numai bune de vizitat toamna? Iată 5 destinații europene care te vor surprinde cu peisaje demențiale de sezon!

5 destinații europene de vizitat toamna

  1. Perthshire, Scoția

Este unul dintre cele mai glorioase locuri din întreaga Europă, celebru pentru culorile toamnei, aparținând unei țări apreciate pentru frumusețea sa naturală uluitoare. Aici, lacurile și râurile reflectă gama de nuanțe aurii și de cupru, de pe dealurile acoperite de copaci. Astfel, locul este ideal pentru persoanele dornice de explorare și, mai ales, pentru cei pasionați de fotografie.

Perthshire, Scoția

  1. Cumbria, Anglia

Este un comitat ne-metropolitan și unul din comitatele ceremoniale, situat în nord-vestul Angliei. Acest loc din Anglia este garnisit cu o frumusețe scenică impresionantă, nuanțele tomnatice făcându-l cu atât mai impresionant. Regiunea este ideală de vizitat dacă preferi plimbările în natură. Împrejurimile îți vor oferi un peisaj cu multe lacuri și dealuri împădurite, în nuanțe de aur și rubin. De asemenea, dacă te tentează o vizită într-unul dintre pub-urile locale, cum ar fi Kirkstone Pass Inn, desfătați-vă cu un cidru.

Cumbria, Anglia

  1. Bruges, Belgia

Acest oraș medieval devine unul dintre cele mai frumoase orașe europene din acest anotimp,  vița de vie purpurie și aurie, îmbrăcând clădirile istorice în nuanțele îmbelșugate de toamnă. Culorile reflectate în canale creează o scenă deosebit de romantică, peisajul fiind mirific și pentru pasionații de fotografie. Nu rata piețele în aer liber din oraș, care sunt deschise până la începutul lui noiembrie. Toamna este sezonul perfect să încerci și varietatea de ciocolată caldă.

Bruges, Belgia

  1. Bavaria, Germania

În sudul Germaniei veți găsi multe dintre cele mai spectaculoase peisaje din Europa. De asemenea, toamna este sezonul pentru o mulțime de festivaluri de vinuri, precum și Oktoberfest, dar și alte activități în aer liber, cum ar fi drumeții în Alpi, o plimbare romantică cu trăsuri trase de cai sau testarea vinurilor locale de la fabricile bavareze. Există, de asemenea, 25 de castele și palate istorice care pot fi descoperite aici. Printre acestea se numără Castelul Neuschwanstein, Palatul Linderhof, Castelul din Nürnberg și Castelul Burghausen.

Bavaria, Germania

  1. Dubrovnik, Croația

Acest oraș situat de-a lungul coastei Adriatice reprezintă un loc splendid pentru o vacanță la prețuri accesibile, mai ales în toamna. În această perioadă a anului vremea este totuși calde, avantajul fiind că nu mai există aglomerația din timpul verii. Bucurați-vă de plajele magnifice, fără a vă da coate cu alți turiști, și aventurați-vă în afara orașului pentru drumeții montane deosebite înconjurate de peisaje uimitoare, în culorile demențiale ale toamnei.

Dubrovnik, Croația
Te-ar mai putea interesa: