5 destinații europene pe care să le vizitezi în acest an, de Halloween

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 destinații europene pe care să le vizitezi în acest an, de Halloween

E adevărat că în Europa sărbătoarea de Halloween nu are aceeași amploare ca în SUA, însă asta nu înseamnă că nu există destinații europene în care poți să te bucuri de un Halloween pe cinste!

Pentru că încă mai ai timp să îți faci bagajele, uite câteva locuri în care poți să fii pe 31 Octombrie și să faci lucruri diferite, în spiritul acestei sărbători!

Destinații europene numai bune de vizitat de Halloween

  • „Nottingham Ghost Walk” în Nottingham (Anglia)

Există un tur de vizitare, făcut la pas,  în fiecare sâmbătă, care te invită să descoperi trecutul teribil al orașului! Aceste excursii au început să fie puse în practică în anul 1993, când mediumul Jenny Cross a început să descopere activitate paranormală în zona orașului Nottingham.

Nottingham Ghost Walk Tour include aceste zone „vizate” ale orașului, inclusiv castelul Nottingham, castelul Belvoir și Newstead Abbey – acestea fiind locurile în care Jenny a simțit prezența fantomelor.

Castelul Nottingham

  • „Spirits of Meath” în Meath (Irlanda)

Se spune că Halloweenul a început în Meath. De fapt, Samhain este un festival celtic, vechi de 2.000 de ani și seamănă foarte mult cu Halloweenul nostru modern.

Dacă călătoriți în Meath între 16 octombrie și 1 noiembrie, veți putea să luați parte la concursurile de sculptură de dovleac, să faceți o plimbare în jurul „Hotelului fericit” sau să ascultați tot felul de povești de groază. Spiritele Meath vă așteaptă!

Spirits of Meath

  • Halloween în Port Aventura, Salou (Spania)

Port Aventura își pune hainele de sărbătoare și e gata să petreacă un Halloween pe cinste. Astfel, dacă ai chef de activități din sfera horror, vino aici în perioada 23 septembrie – 9 noiembrie. Este paradisul oricărui iubitor de scenarii de groază.

Halloween in Port Aventura

  • „Bloody Sexy Halloween” în Praga (Republica Cehă)

Este cel mai mare eveniment de Halloween din Republica Cehă, cu peste 5.000 de persoane! Sunt spectacole de dans, pirotehnică, DJ și unul dintre cele mai bune concursuri de costume.

Evenimentul Bloody Sexy Halloween va avea loc pe 28 octombrie 2017 la Forum Karlín.

Bloody Sexy Halloween 2016

  • „Amsterdam Halloween Festival” în Amsterdam (Olanda)

Vă puteți imagina o sărbătoare de Halloween care ține 6 zile? Ca să vă bucurați de aceasta, trebuie să mergeți în Amsterdam, în perioada 25-31 Octombrie.

Festivalul de Halloween de la Amsterdam me demonstrează cu dârzenie că petrecerea nu poate dura o singură noapte. Aici au loc numeroase activități sugestive, printre care machiajul înfricoșător, diverse parade sau maraton de filme de groază.

Amsterdam Halloween Festival
Te-ar mai putea interesa: