De ce Revelion 2018 în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
comments

Transformă noaptea dintre ani într-una memorabilă! De ce Revelion 2018 în Centrul Vechi

Dragii noștri a început numărătoarea inversă înainte de marea petrecere de Revelion! Localurile din Centrul Vechi nu pierd vremea și ne promit petreceri pe picior înalt, sofisticate, care, btw, se poziționează fără doar și poate sub semnul „glamour”. 

Și asta nu o zicem noi, ci grăiesc de la sine fotografiile de la petrecerile de Revelion din anii trecuți, precum și imaginea pe care Centrul Vechi și-a căpătat-o de-a lungul timpului, în materie de party-uri memorabile, unde, știm cu toții, excelează, ducându-li-se vestea și peste hotare.

Ceea ce noi știm, este că noaptea dintre ani, trebuie să fie de-a dreptul specială. Probabil, după ocaziile personale, precum zi de naștere sau nuntă, se situează, tot pe podium și Revelionul. Aceasta este noaptea în care tragem linie, facem socotelile și ne dorim să pășim în anul nou mai buni, mai veseli, mai optimiști și… evident, cu ținute desprinse din basme.

Deci, dacă vrei să fii una cu petrecerile de poveste, găzduite de localurile din Centrul Vechi, tot ce trebuie să faci este să te-mbraci la 4 ace și să strălucești la figurat, dar și la propriu. Indiferent de localul pentru care vei opta, putem să te-asigurăm că nu vor lipsi atmosfera glamour, clasica șampanie, artificiile și decorurile specifice, iar, în unele cazuri, băuturi și preparate care mai de care, toate în cantitate nelimitată!

Așadar, te invităm să descoperi ofertele celor mai tari localuri din oraș și să alegi ceea ce vă face cu ochiul ție și găștii tale de prieteni!

Inspiră-te din cele mai cool oferte de Revelion, ale localurilor din Centrul Vechi! Mai jos petreceri recomandate OrasulVechi.ro și afișate în funcție de preț.

  • New Year – Old Habits * NYE 2018 @Old City

Old City ne invită la o petrecere de Revelion de-a dreptul glamouros. Hai și tu să te bucuri de o noapte memorabilă, care include, printre altele, DJs, animatori, MC și showuri de dans de-a dreptul spectaculoase.

Petrecerea începe pe 31 decembrie la orele 21:00, iar accesul se face pe baza unei brățări în valoare de 100 lei/persoană. Prețul la băuturi este neaschimbat. Dacă doriți să și mâncați ar trebui să comandați în avans. Dress code: Roaring Twenties. Oferta completă o găsești AICI!

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în Old City

 

  • Oh dear, another year! NYE 2018 celebration @The Drunken Lords

O petrecere legendară în noaptea dintre ani se-anunță și alături de familia The Drunken Lords. Vino să savurezi atmosfera autentică The Drunken Lords, și las-o să-ți ghideze pașii la începutul noului an.

Accesul se face tot pe baza unei brățări în valoare de 100 de lei, care include un pahar de șampanie și un shot. Mai multe detalii despre oferta de Revelion a acestui local, sunt disponibile AICI!

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în The Drunken Lords

 

  • A New Year Of Fairy-tale @Gilda Music Lounge

La Gilda Music Lounge se anunță de asemenea o noapte spectaculoasă într-un decor elegant, demn de petrecerea dintre ani.

Atmosfera este întreținută de DJ B Man, iar dress code-ul Upscale & Elegant, de preferat! Dacă vă tentează ca anul nou să vă prindă la Gilda, oferta este următoarea: 350 lei – open buffet + open bar, iar în cazul în care vă doriți doar Open Bar acesta este 200 lei. Mai multe detalii, găsești AICI.

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în Gilda Music Club

 

  • New Year’s Eve @Club Bound

Cum spuneam, „glamour” este cuvântul de ordine pentru petrecerile de Revelion din Centrul Vechi, astfel că și la Club Bound ne întâmpină aceeași „nebunie sofisticată”.

Dress Code: ladies – cocktail dresses; gentlemen – suits.

Pentru 400 lei primești loc la masă, Open Bar și Bufet Suedez. Pentru mai multe detalii, intră AICI.

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în Club Bound

 

  • Glam Night – New Year’s Eve @Freddo

Dacă vrei să începi noul an cu un vibe pozitiv, Freddo e locul potrivit! Hai să te bucuri de o petrecere de Revelion fancy, în cadrul căreia distracția și voia bună sunt elementele principale.

Dress code-ul este pur și simplu Glamouros, iar atmosfera va fi întreținută cu muzica pusă de Alin Drăgan. În acest caz, prețul pentru fantastica petrecere este de 450 și include Gourmet Buffet și Open Bar. Mai multe detalii despre Glam Night, găsești AICI!

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în Freddo

 

  • New Year’s Eve 2018 @Nomad Skybar

Nici petrecerea de Revelion de la Nomad nu este mai prejos, iar pentru asta stau dovadă toate petrecerile desfășurate de-a lungul timpului, care fac cinste localului fără doar și poate.

Dacă vrei să petreci la înălțime, din toate punctele de vedere, grăbește-te, oferta e limitată: 700 lei (până pe 24.12.2017), 800 lei (începând cu 25.12.2017). Probabil fix acum 3 secunde ai căscat bine ochii, uimit de prețul afișat! Într-adevăr, poate părea puțin piperat, însă Nomad oferă o seară exclusivistă, cu o ofertă complexă și completă. Băuturile de toate tipurile și pentru toate gusturile, preparatele culinare rafinate și servirea de excepție sunt 3 dintre lucrurile ce te vor încânta la Nomad, în noaptea dintre ani! So, înainte să zici „prea scump”, propun să arunci un ochi peste meniul disponibil AICI.

Vezi cum a fost la Revelion 2017 în Nomad Skybar

 

Sigur că ofertele nu se opresc aici. Dacă vrei să descoperi cum poți să mai petreci noaptea de Revelion, în Centrul Vechi, intră AICI!

 
Te-ar mai putea interesa: