De ce ne place la striptease? Prietenii stiu de ce?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

De ce ne place la striptease? Prietenii stiu de ce?

Nu stiu cati dintre noi recunosc, insa striptease-ul este o pasiune pe care o au multi dintre barbati. Parca e la fel ca si cu filmele porno. Ne plac, dar nici piscati cu ceara nu recunoastem acest lucru, iar treaba cu uitatul… da, da, sigur… e chestia cu vecinul: “Da, iubito, vecinul, nu eu!”. Ei bine, pentru cine are tupeu sa recunoasca ca-i place la striptease, dar si pentru cei care vor citi acest articol printre… degete, o sa vorbesc astazi despre motivele pe care ne place la striptease.

Eu am gasit 3, daca este cineva pe aici care stie mai multe, tare recunoscator as fi daca le-ar impartasi cu noi. Asa ne ajuta sa ne cunoastem in… profunzime.

Fericire si relaxare suprema

Prieteni, discutii, femei imbracate sumar care se unduiesc, muzica preferata, singur. Toate acestea sunt elementele care-l fac pe mascul sa se simta in al noualea cer. Aici imaginatia ii poate implini dorintele, iar dorintele nu sunt niciodata prea mari.

Admira ceea ce le place cel mai mult

Formele voluptoase, sanii, dedesubturile, piele, multa piele la vedere toate aceste imagini se deruleaza in fata ochilor adulmecatori. Aici barbatii se pot bucura in liniste si pot urmari pe viu ceea ce acasa fac pe ascuns… formele femeilor, formele pe care le adora. Atentie… au si acasa aceleasi forme numai ca acasa ele nu se
unduiesc asa cum o fac intr-un club de striptease.

Fanteziile trec pragul realitatii

Da, trec pragul realitatii, dar nu implica adulterul… Aici barbatul isi poate lasa libera imaginatia, fara sa insele, fara sa-si tradeze familia. Intr-un club de striptease poate visa cu ochii deschisi, fara sa se simta vinovat cateva ore mai tarziu.

 
Te-ar mai putea interesa: