Daily Life (Australia), despre Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Daily Life (Australia), despre Centrul Vechi

După The Guardian, New York TimesHuffington PostLe MondeNational Geographic, Vogue și alte publicaţii occidentale, a venit rândul australienilor de la Daily Life să relateze despre farmecul Bucureştiului. Un oraş care nu se aseamănă cu niciun altul, scrie jurnalista Tatyana Leonov. 

Jurnalista din Australia a vizitat cele mai importante clădiri din Bucureşti, declarându-se impresionată de mărimea Palatului Parlamentului, de farmecul clădirilor precum Ateneul Român şi de viaţa de noapte incredibilă din Centrul Vechi.

„Noul Bucureşti reprezintă o adaptare, o fuziune, o creaţie spectaculoasă, care preia ce este mai bun în trecutul Micului Paris. Un oraș frumos și original, o fuziune palpitantă de elemente”, a scris Leonov.

Jurnalista face o comparaţie cu Budapesta, afirmând că Bucureştiul este ca nimeni altul. Are de toate, de la istorie la shopping, de la cultură la distracţie. Iar în privinţa artei culinare, Capitala este, fără îndoială, unul dintre cele mai spectaculoase oraşe. Și îți exprimă mirarea despre confuzia pe care doar litera B cu care începe numele celor două capitale a putut produce atâta confuzie de-a lungul timpului, implicând nume mari din muzică sau suporteri ai unor echipe care au jucat fotbal în țara noastră.

The Daily Life relatează, printre altele, despre experienţa din The Artist, unul dintre restaurantele în care turiştii pot să experimenteze cele mai spectaculoase reţete culinare.

Australienii oferă şi câteva ponturi privind turismul în Bucureşti:

Când să vizitezi Bucureştiul – oricând între aprilie şi octombrie. Atenţie, însă, în iunie, iulie şi august este foarte cald.

Unde să stai în Bucureşti – unul dintre cele mai interesante hoteluri este Grand Hotel Continental.

Citiţi articolul despre Bucureşti AICI.

Coperta Daily Life – foto colaj by OrasulVechi.ro
Te-ar mai putea interesa: