Cura anti-mahmureala, business pentru un anestezist

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cura anti-mahmureala, business pentru un anestezist

Medicii anestezisti au inceput sa se reprofileze? Nu stiu daca si la noi, insa in State sigur! Mai nou, unul dintre cei mai buni din Las Vegas s-a lansat in afaceri cu alcoolicii de cursa lunga. Specialistul a realizat special pentru ei trei tipuri de tratament care sa-i trezeasca din mahmureala, dupa betiile grave pe care le presteaza in barurile si cazinourile din Vegas.

Hangover Heaven se numeste linia de tratament de care se ocupa Dr. Burke, iar rezultatele par sa fie multumitoare pentru ambele parti. Medicul face profit, iar iubitorii de alcool se dreg repede si o pot lua de la capat.

Asa cum spuneam si mai devreme, medicul anestezist propune trei tipuri de tratament anti-mahmureala, in functie de… gravitatea situatiei.

Bunaora, exista pachetul de 99 de dolari, “Redemption Package”, cel mai  usor, pentru cei care au numai dureri de cap si senzatie de deshidratare. Acesta include un litru de lichid hidratant, vitamine si antioxidanti.

Cei care sunt praf, cu ameteli, dureri de cap, greata merg pe varianta de salvare, care costa 159 de dolari si care are a fi cea mai cautata, spune dr. Burke. Acest pachet include 1,5 lde lichid hidratant, pastile de cap si de greata, aantioxidanti si vitamine.

Cel mai complet tratament, VIP-ul anti-mahmureala se numeste Pachetul de extaz, si se adreseaza celor care mai au putin si… mor de la bautura. Pe sistemul dai un ban, dar stai in fata, daca achizitionezi acest pachet veiprimi 2 l de lichid hidratant, pastle pentru greata, migrena, vitamine, anioxidanti, injectie cu vitamina B, dar si 30 de minute de oxigen.

Cool, ce sa zic!
Te-ar mai putea interesa: