Cum o convingi să uite de ger și să iasă cu tine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum o convingi să uite de ger și să iasă cu tine

Dacă prietena ta se lasă greu convinsă să iasă în oraş pe frigul ăsta, ai la îndemână câteva soluţii simple şi eficiente care o să o stimuleze să uite de ger, să se urce în mașină/metrou şi să se vadă cu tine în Centrul Vechi. Ai mai jos câteva ponturi care sperăm noi să te ajute.

O piesă de teatru?

Teatrul de Comedie are multe piese simpatice, pline de haz, care o să vă binedispună. Vineri, la ora 19, la Sala Radu Beligan, se pune în scenă  Spiritul de familie, sâmbătă la aceeaşi oră   O scrisoare pierdută iar duminică, o altă piesă excelentă, In plină glorie! Tot duminică, la Sala Studio, de la 19.30 se joacă Jocul de-a vacanța. Iar la Sala Noua, vineri ai piesa Cea mai puternică, de la 19, iar duminică  De-a micul prinț. Îţi garantăm că o să îi placă experienţa şi o să te privească cu alţi ochi.

Godot Cafe are alte spectacole și la fel de atractive: azi sunt 4 spectacole: La GinecologDeclickNoi 4 și Copilul Problemă. Sâmbătă alte 4: Bărbații sunt de pa Marte, Femeile sunt de pe Venus, Cine iubește plătește, Masculin, Feminin și Feisbuc.

O seară la un restaurant?

Dacă vrei cu adevărat să o cunoşti mai bine, să staţi de vorbă, o invitaţie la masă este cea mai bună soluţie. În Centrul Vechi ai zeci de restaurante, aşa că vei avea de unde alege.

Dacă n-ai mai făcut-o de mult sau poate niciodată, este timpul să treci la fapte. Îţi va influenţa în mod pozitiv relaţia.

Rezervă o masă dinainte şi trage un ochi prin meniul de pe site-ul restaurantului. Nu ştii ce să alegi? Caută ceva uşor, nu te arunca la mâncăruri grele sau banale.

O salată, un peşte bine făcut, o porţie de paste, ceva mai special, că doar nu te duci neapărat de foame. Desertul este esenţial, aşa că asigură-te că au chestii cât mai mişto şi recomandă-i cele mai spectaculoase prăjituri etc.

Ai aici lista tuturor restaurantelor din Centrul Vechi.

Invit-o la un film

E cea mai simplă şi eficace soluţie. Gândeşte-te ce program, când scapă de la universitate sau de la serviciu şi fă o rezervare. În acest moment rulează două filme ușoare, exact de ce aveți nevoie, o comedie, care să vă binedispună – “Un poliţist şi trei sferturi”, sau un film de dragoste – “Poveste de dragoste”. În cazul în care va decideți să mergeți la alt cinematograf, să nu intrați în niciun caz la  Revenant sau Cei 8 odioşi, chiar dacă toată lumea vorbeşte despre ele.

O petrecere în club?

Evident și la capitolul party-uri, ai de unde alege. Trebuie doar să afli ce muzică îi place. Oricum, în Centrul Vechi, muzica este mixată pentru toată lumea, aşa că indiferent unde a-i merge, în Freddo, în Nomad, în Old City sau în Trinity College, o să ai parte de o experienţă mişto. Vineri ai #oldcityourself cu Mr. Sax @ Old CityFantasy Friday in Bordello, OMG I’m so Friday în Barbero, Feel Free în Club A sau Tasty în Bartini.

Vezi toate petrecerile de Vineri

Sâmbătă: Masquerade @ Club Bound, Le Retour du Cabaret @ Mulanruj, Free Stay @ True Club, Just Wanna Have Fun @ Cliche. Astea sunt doar câteva dintre petreceri. Ideea este că n-ar strica să îţi rezervi şi o masă, o să vezi că o să conteze.

După cum credem că ştii deja, preţurile în Centrul Vechi sunt absolut ok, aşa că nu îţi trebuie cine ştie ce buget.

Încearcă să nu bravezi cu şampanii şi alte nebunii. Merge un cocktail pentru ea, o bere pentru tine, ceva uşor. La o întâlnire nu e recomandat să te faci praştie, nu-i aşa?

Vezi toate petrecerile de Sâmbătă