Cum mananci un hamburger fara sa te murdaresti?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum mananci un hamburger fara sa te murdaresti?

Ce sa zic! Imi place junkfood-ul si oricat m-as stradui nu pot sa ma abtin chiar de fiecare data. Imi place sa o ard golaneste in Centrul Vechi, sa ma plimb pe strazile inguste, boeme, si sa mananc un hamburger ca pe vremea studentiei. Nimic nu se compara cu sentimentul de libertate pe care mi-l da aceasta situatie si o repet ori de cate ori am ocazia.

Ce mi se intampla, insa, de fiecare data, este sa-mi pun toata maioneza si sosurile specifice produsului pe mine. Se mai intampla sa am cate o intalnire dupa si e cam nasol sa ma duc patat tot.

Nu stiu daca-ti vine sa crezi sau nu, dar exista oameni care au studiat si elaborat un mod safe de a consuma un hamburger, fara sa ne patam. Da, da, exista si video. O sa-l vezi la final.

Cei care s-au ocupat de acest experiment sunt cercetatori japonezi, experti in mecanica fluidelor, inginerie si stomatologie, si-au petrecut 4 luni de zile intr-un laborator incercand sa gaseasca cea mai buna solutie pentru aceasta problema extravaganta.

Ei au scanat 3D hamburgerii si au gasit pozitia ideala a degetelor de a-i tine in mana astfel incat sa nu se reverse tot continutul lor de la prima muscatura: degetul mare si degetul mic trebuie sa stea la baza hamburgerilor, iar celelalte trei degete stau in partea de deasupra.

Hai si cu video, sa vedem ce iese!
Te-ar mai putea interesa: