Cum îţi inviţi partenerul/partenera la sex?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum îţi inviţi partenerul/partenera la sex?

O întrebare delicată la care puţini au răspuns. Pe bune. Cei mai mulţi dintre noi facem apropouri, folosim un limbaj codificat, vorbim de masaj, de relaxare, de tot felul de chestii cu aluzii, însă prea puţini dintre noi o spunem verde în faţă – vreau să facem sex!

Tu cum îţi întrebi „jumătatea” atunci când vrei să faci sex, asta mai cu seamă atunci când eşti într-un club în Centrul Vechi, v-aţi încălzit serios şi vrei să treceţi la fapte? Dacă te pierzi în cuvinte, poţi să te retragi la baie şi să îi trimiţi un mesaj codificat, cu ajutorul unor emoji icon-uri.

Durex a lansat o campanie originală menită să-i ajute în special pe tineri să treacă de la dorinţă la fapte în materie de sex.

Campania #CondomEmoji propune asocierea sexului cu diverse simboluri, de la fructe şi legume la gesturi cu conotaţie sexuală. Indiferent dacă foloseşti banane şi piersici, roşii şi castraveţi sau orice alt simbol îţi trece prin minte, trebuie să te protejezi cu un prezervativ. Bineinteles de la Durex.

8 din 10 tineri care au văzut clipul au considerat că folosirea unor emoji icon-uri când vine vorba de sex este o soluţie excelentă.

Vezi clipul campaniei mai jos:
Te-ar mai putea interesa: