Cum iti ascunzi amanta de sotie? 5 metode eficiente!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
comments

Cum iti ascunzi amanta de sotie? 5 metode eficiente!

Nu am amanta, nici nu incurajez acest comportament, insa am cateva cunostinte care duc cu brio stindardul acestei gasti. Daca la inceput ii dezaprobam, acum parca ma incearca un sentiment de mila cand ii vad cum se feresc sa nu afle oficiala ca ei o ard aiurea cu amanta. I-am intrebat, de ce? Mi-au spus ca e cool, ca e adrenalina, ca e aventura, ca e poveste. Ce dracu’ poate sa fie cool cand te joci de-a soarecele si pisica tot timpul?

Revenind la mila, ma gandesc ca nu ar strica sa le dau nefericitilor cateva ponturi mai putin, evidente, care sa-i ajute sa scape nesifonati de fiecare data cand intarzie si inventeaza tot felul de scuze penibile.

1. Pari gelos

Prima regula. Pe principiul hotul striga hotul, dar sotia nu stie, important este sa-i demonstrezi non-stop ca o iubesti. Nu trebuie sa cazi in plasa romantismului, tu nefiind de fel romantic, si sa-i aduci zeci de trandafiri si mii de bomboane, fa-o cu cap. Care este cea mai mare dovada de iubire in ochii femeilor? Gelozia! Bun, ori de cate ori ai ocazia fa mici scene de gelozie, nu ceva iesit din comun, fii finut, dar prezent.

2. Nu te lauda

Tot pe principiul proverbelor, ceva gen: îGura bate… dosul!î, ai grija cui ii impartasesti iubirile tale clandestine. Stiu ca e cool sa ai amanta, mai ales in fata tovarasilor de bere, insa ai grija cui ii impartasesti experientele tale adultere. S-ar putea sa ti-o furi tare de tot daca amicul in cauza nu stie sa-si tina gura.

3. Ai grija cu scuzele

Aici trebuie sa stai foarte bine, este un capitol foarte important care te poate duce la pierzanie. Sfat: alege minciunile scurte si simple, nu te complica in scenarii de filme, in piese de teatru sau trasee montane pentru ca s-ar putea sa nu mai stii de unde ai plecat. Ce rost are sa-ti pieri vremea cu scuzele complicate cand si asa viata ta este destul de complicata?

4. Atentie la bani

Treaba cu îIubito, nenorocitii mi-au micsorat salariulî s-ar putea sa foloseasca o vreme, dar nu e indicat sa incerci. Cele mai mari suspiciuni le trezesti atunci cand incepi sa aduci mai putini bani acasa. Daca ii spui sotiei ca nu mai ai bani sa-i faci cadou geanta nu stiu care, crede-ma, e jale. Asadar, pastreaza banii pentru acasa.

5. Sexul sa fie de baza

Pe langa bani, mai este un aspect care ar putea-o pune pe ganduri pe sotia ta: lipsa dorintei sexuale de acasa. Poate ca esti obosit, poate ca nu mai vrei, ai insa grija sa nu-si dea seama si ea. Treaba cu îIubito, ma doare capulî sau îSunt foarte obosit astaziî nu tine in cazul femeilor pentru ca, nu-i asa, sunt scuze pe care ele le inventeaza atunci cand nu au chef de sex. Urneste-te si fii barbat si acasa pentru ca altfel… ti-o furi!

Ne-am inteles?

P.S. Si cum o iubesc si ma iubeste, ea e langa mine cand scriu acest material …
Te-ar mai putea interesa: