Cum să ieși în oraș și să te distrezi, chiar dacă nu consumi alcool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum să ieși în oraș și să te distrezi, chiar dacă nu consumi alcool

Te-ai gândit să iei o pauză de la alcool său să renunți definitiv, dar ți-e teamă că această schimbare îți va afecta viața socială? Crezi că nu vei mai fi la fel de amuzant și de apreciat în grupul de prieteni? Ei bine, află că poți să ieși prin localurile din Centrul Vechi și să te distrezi pe cinste, chiar dacă nu consumi alcool.

Iată câteva recomandări pentru serile în care ieși în oraș și îți dorești să te distrezi, fără să consumi alcool!

  • Fii încrezător! Dacă de obicei obișnuiai să consumi alcool, așteaptă-te ca, odată ce renunți la acest obicei, să apară întrebările și curiozitățile pe baza acestui subiect. Indiferent de motivul care te-a determinat să iei această decizie, ai încredere în hotărârea luată, însă nu te apuca să ții și altora prelegeri cum că ar trebui să-ți urmeze exemplul, pentru că s-ar putea să sfârșești singur într-un colț, jucând Pokemon Go.
  • Ochește persoane cu care să fii pe aceeași lungime de undă! Dacă ți se pare că „nu mai vorbești aceeași limbă” cu prietenii tăi consumatori de alcool, nu ezita să socializezi cu alte persoane care fac parte din aceeași categorie ca și tine. Cu siguranță nu ești singurul/singura din local care nu consumă alcool.
  • Relaxează-te! Și ce dacă nu consumi alcool, asta nu înseamnă că nu o să te distrezi. Totul ține de dispoziție, astfel că dacă ai compania potrivită, nimic nu stă în calea distracției. Dansează, zâmbește și gustă din glume exact cum făceai și până acum.
  • Arată ca și cum ai bea! Nu zic să mimezi beția, dar dacă nu îți dorești ca toți să te întrebe ce e cu tine de nu consumi alcool și nu vrei să dai o mie de explicații, „păcălește-i” în această privință. De exemplu, ținând în mână un pahar de apă minerală cu lămâie, poți reuși acest lucru.
  • Caută să faci ceva amuzant! Chiar și atunci când nu bei, poți găsi lucruri interesante de făcut. Deși ești un simplu spectator, îți poți lua doza binemeritată de râs. De exemplu, practică acest joc: împreună cu încă o persoană în aceeași situație ca și a ta, puteți încerca să intuiți ce conversații au persoanele în funcție de limbajul non-verbal afișat. Veți vedea că imaginația vă va duce pe cărări nebănuite.

Ideea e să nu pui buna dispoziție în totalitate pe seama alcoolului. Demonstrează-ți că te poți distra, dansa și gusta fel de fel de glume, și fără un stimulent alcoolic.

De asemenea, e adevărat că din moment ce nu consumi absolut deloc alcool, este posibil să nu reușești să duci petrecerea până la final. Nu-i nicio problemă! În momentul în care confortul patului tău îți face mai mult cu ochiul decât atmosfera din jur, retrage-te fără prea multe explicații.
Te-ar mai putea interesa: