Cum să te distrezi când ieși în oraș de unul singur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum să te distrezi când ieși în oraș de unul singur

Ieșitul în oraș de unul singur poate fi înfricoșător pentru unele persoane. Teama că nu e gașca cu noi sau că lipsa de companie îi poate face pe ceilalți să creadă că e  posibil să fim niște ciudați, pun adesea stăpânire pe noi.

Și totuși, de ce să petreci un weekend prelungit singur acasă sau, pur și simplu, o seară de sâmbătă, doar pentru că prietenii tău au alte planuri? Crezi sau nu, ieșitul în oraș de unul singur poate fi super amuzant.

Cum să faci să te simți bine singur în oraș

  • Aranjează-te, dar ai grijă să te simți bine în pielea ta! Chiar și studiile au descoperit că persoanele care se aranjează atunci când ies în oraș, se simt mult mai încrezătoare. Dat fiind că vorbim de ieșitul de unul singur, în acest caz încrederea în sine este un ingredient care nu trebuie să lipsească. Nu de alta, dar să nu refuzi comunicarea, în cazul în care un tip sau o tipă (după caz) te abordează.
  • Fă ceea ce-ți place! Dacă, de exemplu, e ceva ce-ți place doar ție, însă gașca nu prea agreează acea activitate, nu ezita să o desfășori acum. De exemplu, să zicem că îți place să asculți muzică jazz, iar celor din gașca ta nu prea le surâde acest lucru. Profită că ieși singur/-ă și mergi la un concert live de muzică jazz. Odată ajuns acolo, vibe-ul, atmosfera existentă te vor ajuta să te simți în largul tău și chiar să demarezi o conversație cu o persoană din jur.
  • Vorbește cu oamenii pe bune! Regula învățată la grădiniță cum că discuția cu străinii este periculoasă, trebuie dată uitării în această seară. Zâmbește oricui, fii deschis pentru o conversație, wtf, e vorba de un schimb de idei, nu te obligă nimeni să te cuplezi dacă nu vrei. Dezinvoltura și atitudinea optimistă sunt alte ingrediente pe care să mizezi într-o astfel de seară.
  • Să nu-ți treacă prin cap să stai la bar și să te holbezi toată seara în telefon! Crede-ne, nu vei trezi interesul nimănui. E adevărat că poate fi o metodă care să-ți capteze atenția, însă poți pierde lucruri interesante care se desfășoară în jurul tău în timp real. Hmmm, nu e cazul să riști! Fii pe frecvență.
  • Nu te sfii să zâmbești! Psihologii de la Universitatea Cardiff din Wales (dar nu numai) au descoperit că zâmbetul îi ajută pe oameni să pară mai abordabili în fața celorlalți și chiar stimulează bună dispoziția. Deci, distracția va veni de la sine.
  • Fii în singuranță! Mai ales în cazul unei femei, este important să fie atentă la cât de mult alcool consumă. De asemenea, nu îți lăsa băutura nesupravegheată. Totodată, nu ezita să dai un mesaj unui prieten cu locul unde te afli, just in case… 🙂

Că ai bifat toate metodele care stimulează încrederea în sine, voia bună și dorința de comunicare cu ceilalți, dă startul distracției, ce mai aștepți?!
Te-ar mai putea interesa: