Cum deschizi sticla de vin fara tirbuson

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum deschizi sticla de vin fara tirbuson

Sunt in Centrul Vechi, am o pofta teribila sa beau un vin rosu puternic, am comandat o sticla, dar chelnerul acum si-a dat seama ca nu gaseste tirbusonul. Nu-i bai, deschid eu sticla… am 3 metode dementiale. Sigur… este un scenariu care nu are legatura cu realitatea, rar asemenea lipsa de profesionalism in Centrul Vechi… Ce este cu adevarat… adevarat este faptul ca pot sa desfac sticla de vin si cu altceva decat cu un tirbuson.

Metodele sunt super cool….

1. Pot sa deschid cu un… cui

Surub lung, tesla, surubelnita si un prosop. Astea sunt uneltele pe care trebuie sa le contina kit-ul de deschis sticla de vin fara tirbuson. Insurubeaza surubul in dop pana cand ramane de 2 cm in afara, infasoara gatul sticlei in prosop si trage cu tesla. Trebuie sa ai putere, tata, pentru ca altfel iti dai cu sticla in ochi. Deci… atentie.

2. Lingura cu dopul… Tan cu Tana

Sticla trebuie sa stea pe o suprafata plata, iti trebuie putere si precizie. Aseaza coada de lingura perpendicular pe dop si impinge. Sigur, in loc de lingura poate fi surubelnita, furculita, orice are varf ascutit, dar nu rupe dopul de pluta.

3. Dopul nu sta in calea… pantofului

Pantoful ca pantoful, dar talpa lui trebuie sa fie super tare. De aici inainte totul tine de rabdare. Aseaza sticla intre picioare, cu dopul in jos si strange-o tare. Apoi, bate cu pantoful in baza sticlei pana cand dopul iese destul de mult incat sa-l poti trage cu mana.

Ei, cum e asta. Imi si imaginez cum stau eu la restaurant si incep sa dau cu pantoful in sticla. Treaba, tata, treaba!
Te-ar mai putea interesa: