Culoarea telefonului și personalitatea!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Culoarea telefonului și personalitatea!

Să ieşi în club, în Centrul Vechi, fără telefon este ca şi cum ai merge la o nuntă fără lăutari! Aşa sună expresia, cred că ar trebui actualizată…. Aţi prins ideea, telefonul a devenit un accesoriu absolut esenţial pentru o noapte de distracţie. Faci poze, dai check in-uri, vorbeşti cu prietenii, îţi dai sms-uri cu tipa sau tipul de la capătul barului. Sună cunoscut, nu?

Te-ai întrebat însă cum de ai ajuns să ai un telefon alb, negru, gri sau auriu? Am descoperit o ştire foarte interesantă care face o legătură directa între culoarea telefonului și personalitatea celui care îl utilizează.

Potrivit unui studiu realizat de psihologul britanic Donna Dawson, care a studiat anul trecut gama de telefoane Samsung Galaxy S6 si Edge, lansată în cinci variante de culoare. Alegerea pe care o facem în privinţa culorii poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea noastră.

Expertul britanic a descoperit, astfel, ca varianta „Gold Platinum” este aleasă, în primul rând, de către cei care sunt în căutarea succesului financiar, a prosperității, în general de cei cărora nu le este teamă să se angajeze în proiecte. Sunt persoane cărora le place luxul și caută lucruri de calitate. Persoane sociabile, calde, cu o intuiție puternică și carora le place compania altora.

Cei care aleg varianta „Green Emerald“ tind spre cumpătare, sunt loiali, muncitori, onești și atenți la cei din jur. Sunt cei care aspiră la statutul de buni cetățeni, care au un puternic profil moral și care caută simplitatea.

Varianta „Blue Topaz“ este aleasă în principal de cei încrezători în forțele proprii, sensibili, intuitivi și care caută afecțiunea, în timp ce “White Pearl“ a fost aleasă de cei care caută simplitatea, sunt onești, deschiși, în armonie cu natura.

În fine, varianta „Black Sapphire“ este preferată de cei care se doresc a fi independenți, care caută tot timpul să se diferențieze față de grup, care tind să fie lideri. Sunt cei fascinați de putere, de dorința de a se impune, inclusiv pe plan sexual.

Tu cum stai cu tele..personalitatea?