Ce cocktail ți se potrivește, în funcție de zodie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce cocktail ți se potrivește, în funcție de zodie

Ești curios să afli ce cocktail ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie? Uite aici câte o recomandare care merge mână-n mână cu trăsăturile zodiei tale.

Ce cocktail se potrivește trăsăturilor zodiei tale

  • Taur (20 aprilie – 20 mai): Dirty Martini

Practic și dintr-o bucată, apreciezi totuși și lucrurile fine în viață. Un Dirty Martini ți se va potrivi de minute, fiind considerat o băutură sofisticată. Acesta poate fi preparat cu gin sau vodcă, puțin vermut, măsline și o urmă ușoară de saramură.

  • Gemeni (21 mai – 20 iunie): Mojito

Acest cocktail originar din Cuba, preparat cu rom alb, sifon, suc de lămâie, zahăr și mentă, se potrivește perfect firii curioase, ușor adaptabile și distractive a gemenilor.

  • Rac (21 iunie – 22 iulie): Mint julep

Un mix inedit de bourbon, apă și mentă proaspătă, la care se adaugă puțin zahăr sau sirop simplu, acest cocktail pare că merge mână-n mână cu gusturile unuia dintre cele mai intense semne din Zodiac.

  • Leu (23 iulie – 22 august): Cosmopolitan

Dragă Leule, tu ești sufletul oricărei petreceri. Cosmopolitanul poate fi un cocktail ideal pentru tine, având în vedere mixul jucăuș de ingrediente, pe care îl propune: vodka, triplu sec, suc de lămâie și suc de merișoare.
Te-ar mai putea interesa: