Club Bound, 4 years anniversary

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Club Bound, 4 years anniversary

Andrei Tuzluchi, managerul Bound: De duminică trecem la un nou nivel

Club Bound, unul dintre cele mai cunoscute locuri de distracţie din Centrul Vechi, aniversează în aceste zile patru ani de la înfiinţare. Au fost patru ani plini de party-uri incendiare, de poveşti de viaţă mişto, de întâmplări, de momente de neuitat. Duminică, pe 14 februarie, Club Bound organizează o petrecere aniversară care coincide în mod fericit cu Valentine’s Day. Un dublu motiv de party la care noi şi sperăm că vom fi împreună acolo. Ce înseamnă pentru gaşca super cool de la Bound acest moment aniversar ne-a povestit Andrei Tuzluchi, managerul clubului.

OraşulVechi.ro: Ce înseamnă pentru voi patru ani de petreceri în Centrul Vechi?

Andrei Tuzluchi: Nici nu ştiu când a trecut timpul. Este o experienţă super plăcută, intensă, pe care am trăit-o. Este deja un stil de viaţă.

OraşulVechi.ro: Patru ani de petreceri, înmulţim cu 360 de zile. E un adevărat maraton.

Andrei Tuzluchi: Poţi spune şi asta. În aceşti patru ani am petrecut cât au făcut-o alţii într-o viaţă. Au fost mii de petreceri, zeci dacă nu sute de mii de oameni, s-au schimbat chiar şi generaţii de studenţi aici, mulţi au rămas fideli chiar din prima seară, de la primul party, pe 20 februarie.

OraşulVechi.ro: Vă aşteptaţi să ajungeţi la nivelul acesta de notorietate, să fiţi printre cele mai cunoscute cluburi din Centrul Vechi?

Andrei Tuzluchi: Nu ştiu dacă ne aşteptam, asta a fost să fie. Target-ul a fost să ducem distracţia la un alt nivel, să încercăm să facem lumea să se simtă bine, să organizăm show-urile la care visam, să ne distrăm împreună cu prietenii noştri.

OraşulVechi.ro: Care este reţeta succesului în Centrul Vechi? Cum aţi convins atât de multă lume să vină la voi în club, la petrecerile Bound?

Andrei Tuzluchi: Muzica bună, atmosfera specială creată de toţi DJ-ii şi trupele cu care am colaborat, şi nu în ultimul rând cu oamenii care lucrează aici, cu colegii şi prietenii mei. Avem mulţi colegi care lucrează încă din prima zi.

OraşulVechi.ro: Dacă ar fi să defineşti experienţa Bound, care ar fi cuvintele definitorii?

Andrei Tuzluchi: Distracţie maximă până dimineaţa. Am avut petreceri care au ţinut până răsărea soarelele şi asta ne-a definit. Faptul că nu am închis niciodată când mai erau 20 -30 de oameni, noi ţineam petrecerea până la ultimul client. Am vrut să ducem distracţia la un alt nivel şi sper că am reuşit.

OraşulVechi.ro: Ce se întâmplă duminică seara la petrecerea din Bound?

Andrei Tuzluchi: Îl avem invitat pe Ştefan Biniak, este o petrecere cu care vrem să schimbăm puţin genul de muzică cu care s-a învăţat lumea în Centrul Vechi. Vom merge numai pe house, un gen care, din păcate, este tot mai greu de găsit în cluburi şi credem că este momentul să trecem la nivelul următor. Vrem să schimbăm puţin mentalitatea omenilor despre muzică, cel puţin a clienţilor noştri. Cred că ne-am cam săturat cu toţii de trendul super-comercial, de clasicele hit-uri şi credem că este nevoie de o schimbare, o muzică ritmată, un sound ceva mai special, mai plin de adrenalină.

Şi încă o veste, sperăm noi excelentă. Am decis să reducem puţin şi preţurile,aşa că sperăm că toate lumea va petrece de minune împreună cu noi. asta mai cu seamă că este şi Valentine’s Day. Noi îi aşteptăm pe toţi cititorii voştri şi îi asigurăm că vor avea parte de o petrecere excelentă, cu muzică bună şi o atmosferă pe măsură.