Cele mai tari baruri în stil retro, cu acces pe bază de parolă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 0.35 out of 5)
Loading...
comments

Cele mai tari baruri în stil retro, cu acces pe bază de parolă

Cu aproximativ un secol în urmă, America a interzis consumul de alcool, decizie care a determinat apariția și popularizarea barurilor ascunse care ofereau alcool de contrabandă. Astăzi, consumul de alcool este legal, dar oamenii încă se simt atrași de noțiunea de mister, de baruri fancy, în care intrarea se face pe baza unei parole secrete.

Astfel, în prezent, există o mulțime de baruri ascunse în întreaga lume, în stil retro și cu un aer exclusivist, care sunt considerate adevărate bijuterii.

Tot 7 cele mai tari baruri din lume, în stil retro

1. PDT (Please Don’t Tell), New York (SUA) – reprezintă unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale New Yorkului, fiind amplasat în interiorul Crif Dogs, un restaurant hot-dog. Singura metodă de acces în acest bar este prin intermediul unei cabine telefonice vintage. Odată ce ai pătruns, vei da peste o cameră mică ce dispune de un bar în centru, probabil cei mai talentați barmani din New York și cele mai sofisticate cocktail-uri. De asemenea, dacă vrei să mănânci hot-dog, poți comanda fără probleme.

PDT, New York
Te-ar mai putea interesa: