Cele mai tari 5 invenții tehnologice ale acestui an

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai tari 5 invenții tehnologice ale acestui an

Cum în decembrie se face inventarul pentru tot ce s-a-ntâmplat, s-a lansat în acest an, vă propunem să descoperim care sunt cele mai tari 5 invenții tehnologice din 2017, potrivit mashable.com!

Cele mai tari invenții tehnologice ale acestui an

5.Google Home Mini

Google Home, răspunsul în formă de odorizant de cameră la speakerul inteligent Echo de la Amazon, se bucură de un frate mai mic, în creația lui Home Mini. La doar 29 de dolari bucata, cel mai mic difuzor inteligent Google dispune de toate abilitățile pe care le are și varianta normală de Google Home, dar la un preț mult mai mic. Și se bucură și de un design drăguț.

Google Home Mini

4.LG Wallpaper TV

Această invenție tehnologică este atât de subțire (2.57 mm), încât un iPhone X poate părea prea gros. Ecranul plat, super subțire, reprezintă o sursă de entertainment parcă desprinsă din paradis. Astfel, de fiecare dată când te uiți la el, nu ai cum să nu rămâi pierdut în perfecțiunea dată de pixeli și de dinamica gamei bogate de culori.

LG Wallpaper TV

3.Google Pixelbook

Mac Book Pro poate fi laptopul ideal pentru cei care sunt un du-te-vino, însă utilizarea acestuia nu este nici pe departe la fel de amuzantă ca Pixelbook-ul de la Google. Este un Chromebook, așa că vine cu toate limitările, iar la prețul de 1000 de dolari, cu siguranță nu este pentru oricine. Acest Pixelbook este un computer subțire și extrem de ușor, care ne oferă un mix inovativ între Chrome și aplicațiile Android.

Google Pixelbook

2.Comutatorul Nintendo

În timp ce Sony și Microfost au continuat să se lupte pentru putere și grafică, Nintendo a zguduit lumea cu acest comutator. Compania japoneză de jocuri și-a îmbinat expertiza în jocuri portabile cu o tabletă și, în final, a dat naștere la un super produs: un dispozitiv de jocuri, cu puterea unei console și portabilitatea unui dispozitiv mobil.

Nintendo Switch

1.iPhone X

Acesta este cu siguranță cel mai disputat produs al anului. Zvonurile despre iPhone X au început extrem de devreme, chiar înainte să pășim în 2017.

iPhone X combină fără efort un hardware superb cu un software intuitiv într-o experiență incredibil de încântătoare în fiecare părticică a dispozitivului. Nu trebuie decât să utilizați Face ID sau Animoji pentru a înțelege de ce iPhone X este cel care schimbă regulile.

iPhone X

Lista completă a celor mai tari 25 invenții tehnologice din acest an, este disponibilă AICI!




Te-ar mai putea interesa: