Cele mai mari 5 greseli pe care le fac posesorii de Smartphone

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai mari 5 greseli pe care le fac posesorii de Smartphone

Am gasit astazi pe Mediafax o stire super interesanta despre greselile pe care le facem noi utilizatorii de Iphone. Am trecut in revista chestiunile punctate de ei si am descoperit ca acestea sunt greseli pe care le fac toti utilizatorii de smartphone, indiferent de marca pe care o au. Ma gandesc ca nu ar strica sa stii si tu despre ce este vorba si sa repari daca este cazul. Eu mi-am revizuit deja atitudinea!

Il ai deschis tot timpul

Stiu ca telefonul este facut ca sa stea deschis, insa specialistii spun ca e bine ca din cand in cand sa-l inchizi. Astfel prelungesti viata bateriei. In plus, aceeasi specialisti spun ca nu ar trebui sa ne folosim telefoanele pe post de ceas desteptator, pentru asta exista dispozitive speciale.

Nu-l folosi la temperaturi extreme

Aici au perfecta dreptate. Mie mi s-a intamplat anul trecut, in vara, sa-mi moara telefonul din cauza caldurii. Eram pe plaja, am uitat de el si cand am vrut sa-l folosesc, pauza, era dus. Asadar, daca e prea cald sau prea frig, lasa-l in pace ca poate sa-ti faca mari figuri.

Nu-l lasa in priza toata noaptea

Obisnuiesti sa-l lasi la incarcat pe timpul noptii? Da, si eu fac acelasi lucru. Ei bine, de ce iti e frica nu scapi, pentru ca tocmai acest comportament iti distruge acumulatorul. Incearca sa-l incarci in timpul zilei, tine-l in priza fix cat are nevoie si o sa-i fie mult mai bine.

Nu-ti cureti smartphonul cum trebuie

Pentru ca il folosesti in cele mai diverse locuri, bacteriile se simt ca la ele acasa in telefonul tau. Apple recomanda sa-i cureti ecranul cu servetele speciale, moi,
iar pentru dezinfectare exista produse care folosesc lumina ultravioleta care distrug bacteriile.

Nu-l mai tine in mana

Smartphonul face cu ochiul hotilor, mai mult decat orice alt bun pe care il ai. Oamenii legii te sfatuiesc sa-l tii cat mai mult prin buzunar… telefon are toata lumea acum, chiar nu mai dai pe nimeni pe spate cu e.

 

foto: youtube.com
Te-ar mai putea interesa: