Cele mai bune locuri din lume în care s-o ceri de soție

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai bune locuri din lume în care s-o ceri de soție

Atunci când vine vorba de cererea în căsătorie, trebuie să recunoaștem: majoritatea femeilor își doresc să se întâmple în locuri inedite, să fie ceva special de care să-și amintească toată viața, cu entuziasm și emoție.

Sigur că cea mai importantă e cererea în sine, care vine de la persoana iubită, însă, după aceasta, locația are farmecul ei, contribuind la frumusețea momentului.

Deci, care sunt cele mai potrivite locuri pentru a lansa această întrebare? Au loc majoritatea propunerilor într-un cadru sigur care include clișeele clasice: Turnul Eiffel sau Empire State Buildings sau cel mai înalt loc dintr-un anumit oraș?

Prin analizarea hashtag-urilor de propuneri populare, cum ar fi #engaged și #bridetobe, un nou studiu realizat de Hitched.co.uk a dezvăluit cele mai populare repere pentru utilizatorii Instagram în materie de „cereri în căsătorie”

Având în vedere că analiza a fost făcută în online, este posibil ca rezultatele să fie puțin înclinate în favoarea țărilor care utilizează cel mai mult această platformă de socializare.

Lista este formată, în cea mai mare parte, din repere faimoase ale lumii, dar, interesant, cele mai populare două locuri au fost ocupate de parcurile Disney, informează The Independent!

Dovedind că nostalgia copilăriei nu ne lasă niciodată cu adevărat, studiul a arătat că cel mai popular loc pentru a pune întrebarea vieții unui bărbat este de fapt Disneyland Paris, cu una din 500 de propuneri care au loc aici – adesea denumit, „cel mai magic loc de pe pământ”.

Pe locul doi se află Walt Disney’s Magic Kingdom din Florida, unul dintre cele mai mari parcuri tematice de la Walt Disney World Resort din Bay Lake, Orlando.

Iată lista celor mai tari locuri în care îți poți cere iubita de soție!

  1. Disneyland, Paris – 1 la 500 de propuneri
  2. Walt Disney’s Magic Kingdom, Florida – 1 la 555 de propuneri
  3. Centennial Lakes Park, Minnesota – 1 la 625 de propuneri
  4. Eiffel Tower, Paris – 1 la 679 de propuneri
  5. The Hollywood Sign, Los Angeles – 1 la 1,000
  6. Central Park and Brooklyn Bridge, New York – 1 la 1,111
  7. Niagara Falls, Ontario – 1 la 1,250 propuneri
  8. Walt Disney’s Epcot Park, Florida – 1 la 1,428 proposals
  9. Big Bear Lake, California – 1 la 1,666 proposals
  10. Bondi Beach, Sydney – 1 la 2,000 proposals
Te-ar mai putea interesa: