Cele mai bune aplicații de călătorie din 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai bune aplicații de călătorie din 2017

Sunteți pasionați de călătorii și doriți să fiți la curent cu toate instrumentele care vă pot facilita o vacanță? Iată care este topul celor mai bune aplicații de călătorie din 2017, potrivit travelandleisure.com.

Top 5 cele mai bune aplicații de călătorie din 2017

  • 500 px

Căutați inspirație sau idei ca să vă potoliți dorul de ducă? Cu un conținut mai bun decât Instagram, această comunitate de distribuire a fotografiilor prezintă unele dintre cele mai bune fotografii din lume. Fiecare imagine vine cu informații tehnice, cum ar fi tipul de cameră utilizat, viteza obturatorului și alte asemenea.

  • Geoguessr

Acest joc pentru iubitorii de călătorii vă va lăsa practic într-o locație surprinzătoare și apoi vă va oferi fotografii ale străzilor, pentru a vă da un indiciu despre locul în care vă aflați. Jucați-vă singur sau provocați-vă prietenii. Aplicația este gratuită pentru descărcare, dar are achiziții opționale în cadrul său.

  • Wego

Aplicația actualizată a site-ului de călătorie metasearch vă permite să cutreierați mai mult de 700 de site-uri simultan pentru a vă oferi cele mai mici prețuri disponibile în prezent pentru bilete de avion și cazare. Uneori, rezultatele oferă prețuri mai avantajoase decât Kayak sau Momondo.

  • Skylark

Skylark combină hoteluri de lux cu zboruri la clasa premium și economy pentru a oferi tarife speciale la pachetele de vacanță. Ofertele sunt negociate de agenții de voiaj, cu reduceri de până la 50% din tarifele zborurilor publicate și tarifele hoteliere. Tariful anual de membru costă 400 $ și include de asemenea servicii de asistență non-stop.

  • Trip Republic

Utilizați-l pentru a căuta și rezerva bilete, hoteluri și restaurante și pentru a descoperi atracții de top. Mai mult, spre deosebire de cele mai multe aplicații de călătorie, care se opresc la aceste servicii, aceasta se remarcă prin posibilitatea de a crea un itinerar, de a-l actualiza și de a-l împărți cu alte persoane, odată ce călătoria a fost selectată.

Lista completă cu cele mai bune 50 de aplicații de călătorie din 2017, realizată de travelandleisure.com, este disponibilă AICI.
Te-ar mai putea interesa: