Cei mai sexy barbati din lume. Top 5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cei mai sexy barbati din lume. Top 5

Nu, nu, nu am innebunit, insa nu vreau sa fiu acuzat ca ma ocup numai de… fericirea noastra, a barbatilor. Dupa ce ieri am scris despre cele mai frumoase femei din lume, astazi ma simt indatorat sa scriu despre cei mai frumosi barbati din lume, ca sa va fac fericite si pe dumneavoastra, doamnelor.

Revista People mi-a ridicat la fileu subiectul, pentru ca la sfarsitul anului trecut a intocmit un top al celor mai sexy barbati din lume. Despre primii 5 dintre ei vom discuta astazi. Va spun de la inceput, adio george Clooney sau Gerard Butler – ei sunt de domeniul trecutului…

Pe locul 1 – Adam Levine

Vacal si chitarist al trupei Maroon 5, Adam Levine merita acest loc 1, mai ales ca el a fost desemnat a fi cel mai sexy barbat in viata. Asadar, iata ca Hollywood-ul a fost depasit, de aceasta data, de muzica internationala.

1. Adam Levine

1. Adam Levine

Pe locul 2 – Idris Elba

De ce locul 2? Pe langa faptul ca arata foarte bine, actorul din Pacific Rim sau CSI Miami este genul acela de barbat fatal:) Voce groasa, masculinitatea dusa de extrem, forta. Ce mai… sexy bad boy!

2. idris elba (fanpop.com)

2. idris elba (fanpop.com)

Pe locul 3 – Luke Bryan

“Crash My Party”, muzica country, iubit de publicul american, 37 de ani… toate acestea sunt datele sigure care ne duc fix la Luke Bryan.

3. Luke Bryan

3. Luke Bryan

Pe locul 4 – Jimmy Fallon

Gazda emisiunii Late Night Show le cucereste pe toate femeile cu pozele in care apare alaturi de adorabila lui fetita.

4. Jimmy Falon (parade.com)

4. Jimmy Falon (parade.com)

Pe locul 5 – Bruno Mars

Voce calda si seducatoare, Bruno Mars este unul dintre cei mai iubiti artisti din intreaga lume, iar masa critica este formata din reprezentantele sexului frumos. Hawaiianul este unul dintre cei mai simpatici artisti, care cucereste instantaneu cu vocea sa calda si seducatoare. In plus, tanarul de 28 de ani nu se sfieste sa cante versuri cat se poate de incitante. Cum sa nu ajunga pe locul 5?

5. Bruno Mars (picstopin.com)

5. Bruno Mars (picstopin.com)
Te-ar mai putea interesa: