Ceasca cu ceai verde. De ce o beau?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ceasca cu ceai verde. De ce o beau?

Am avut o zi grea! Ma asez la o masa din pub-ul preferat din Centrul Vechi, imi pun haina langa si ridic mana. Vine prietenul meu, chelnerul, pe care-l surprind: “Te rog sa-mi aduci un ceai verde!”. Se uita lung si pleaca! “O ceasca de ceai verde, oare ce este in capul lui?”, probabil ca s-a intrebat barbatul, insa eu stiu ca daca as fi comandat altceva, mi-ar fi fost si mai rau de atat.

Sorbind din cana de ceai, intru pe net, si culmea, deschid chiar la articolul numit: “Beneficiile ceaiului verde!”. Eu v-am mai spus, am momente cand sunt foarte inspirat. Iata de ce trebuie sa alegi si tu sa servesti o ceasca de ceai verde din cand in cand.

Plin de antioxidanti

Te apara de cancer, iar acesta poate fi considerat a fi cel mai puternic beneficiu al consumului de ceai verde. Cantitatea mare de polifenoli, care lupta cu radicalii liberi, sunt minunile continute de licoarea verde.

Te scapa de stres

Stresul este, cel mai sigur, boala numarul 1 a secolului. El sta la baza dezechilibrelor din organismul nostru, de aceea este foarte important sa invatam sa-l contracaram. Consumul de ceai verde este cea mai buna si ieftina metoda.

Mai puternic decat cafeaua

Ce-ar fi sa-ti schimbi obiceiul de consum de dimineata. Te-ai gandit vreodata sa bei in loc de cafea, o ceasca de ceai verde. Nutritionistii iti recomanda sa faci acest test, te asigura ca o sa fie foarte bine.

Te scapa de respiratia greu mirositoare

Ai servit preparate imbogatite de ceapa sau usturoi si simti ca nu o sa reusesti sa scapi de acest miros pana la urmatoarea intalnire? Incearca sa-ti clatesti gura cu un ceai verde pregatit imediat dupa ce ai terminat de mancat. O sa vezi ca te vei simti si mai bine.

 
Te-ar mai putea interesa: